Organiziramo prvi podjetniški AWP na Goriškem
Apr.
38
Organiziramo prvi podjetniški AWP na Goriškem

Prvi AWP se bo zgodil v sredo, 21. novembra 2012, od 16h do 20h, v Cappucino Parku Primorskega tehnološkega parka v Vrtojbi.

After Work Party (AWP) je namenjen PODJETNIM TALENTOM, RAZVOJNIKOM, RAZISKOVALCEM in KREATIVCEM iz našega okolja, ki v sebi nosijo DRZNOST, VIZIJO, AMBICIJE in STRAST ter VIDIJO DLJE!

Idejo za podjetniški AWP smo v Primorskem tehnološkem parku oblikovali z namenom, da USTVARIMO skupnost* vseh tistih, ki imajo temelje za razvoj USPEŠNIH PODJETNIŠKIH ZGODB

 *Jedro skupnosti je sodelovanje med člani z vključevanjem zunanjih ljudi in partnerjev z namenom izmenjave mnenj in izkušenj, tudi porazov in iskanja rešitev,medsebojnega učenja, podpore itd. .... in vse je vezano na ENO LOKACIJO – na Primorski tehnološki park.

Podjetniški AWP bodo prebujali talente in potenciale ter spodbujali proaktivno povezovanje.

Dolgoročni cilj je USTVARJANJE množice na globalni trg usmerjenih PODJETIJ, ki združujejo najboljše kadre, razumejo kapitalsko povezovanje, izberejo strategijo rasti in so pripravljena prevzeti podjetniška tveganja. AWP Primorskega tehnološkega parka bo povezal vse stebre delovanja skupnosti  in dosegel celostni vpliv na gospodarski razvoj naše regije.

Prvi AWP Primorskega tehnološkega parka začenjamo z uporabniško skupino SloWUG NG, ki družuje strokovnjake na področju Microsoftovih operacijskih sistemov in strežniških aplikacij ter v okviru brezplačnih dogodkov, ki se odvijajo vsak mesec v Primorskem tehnološkem parku, spodbuja širjenje najnovejšega znanja o informacijsko-komunikacijskih tehnologijah, izmenjavo izkušenj in idej ter medsebojno druženje.

AFTER WORK PARTY 21 11 2012 “The question isn't who is going to let me; it's who is going to stop me.”
Ayn Rand


Napovednik

  September 2019
NedPonTorSreČetPetSob
1234567
891011121314
15161718192021
222324262728
2930 

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!