Univerzalne zakonitosti oblikovanja
Apr.
38
Univerzalne zakonitosti oblikovanja

Ljudje smo vizualna bitja, zato je prav, da vsak izdelek, dopis, objavo na družbenih medijih pripravite tako, da sledi načelom dobrega vizualnega komuniciranja. Nikar ne dovolite, da ljudje preslišijo vaše sporočilo, le zaradi tega ker vam primanjkuje znanj ali sredstev za profesionalno oblikovanje.

3AL banner


Komu je delavnica namenjena?


Znanja, ki jih boste pridobili na delavnici bodo uporabna za člane startup ekip ali podjetij, ki so odgovorni za komuniciranje z javnostmi ali delajo na področju marketinga

Težavnost:

★☆☆☆☆

Kaj se boste na delavnici naučili?


Današnji potrošniki si želijo vsebine, prilagojene njihovim potrebam, saj se na generično oblikovane izdelke ne odzivajo več. Dnevi, ko smo lahko poželi veliko odziva na socialnih omrežjih s preprostimi infografikami, so že zdavnaj mimo. Dandanes so pričakovanja našega občinstva visoka, zato tudi profesionalne oblikovalske agencije oblikujejo vse kompleksnejše kampanje. Vstop v tekmo za pozornost je za mlado podjetje ali podjetne začetnike vse težje, vendar pa obstajajo univerzalne zakonitosti, kako lahko izboljšamo izgled naše blagovne znamke. 

Na delavnici, boste s strokovnjakom iz mednarodno uspešne spletne oblikovalske agencije Akeo Lab izvedeli, kakšni so koraki do vizualno lepših in uspešnejših spletnih vsebin.

Spletna stran: akeolab.com


PRIJAVI SE ZDAJ!





Kdaj? V četrtek, 8. junija 2017, ob 15.30 ur
Kje? Primorski tehnološki park (Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici)

Logo TRAK belo ozadje

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

Arhiv dogodkov - 2017
 

Napovednik

  Junij 2017
NedPonTorSreČetPetSob
 23
45910
111214151617
181920212324
252627282930 

Želiš biti na tekočem s dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!