KORAKI DO USPEHA: Mateja Lavrič
Apr.
38
KORAKI DO USPEHA: Mateja Lavrič

Koraki do uspeha so promocijsko-motivacijski dogodki z namenom dviga podjetniške kulture na Goriškem in predstavitve dobrih praks. V vodenem pogovoru z uspešnimi podjetniki in podjetnicami predstavljamo najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogočamo izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Pogovor z gostom v živo prenašamo tudi na lokalnem Radiu Robin.

Mateja Lavrič

V Korake do uspeha smo povabili Matejo Lavrič, direktorico Kolektorjevega sklada tveganega kapitala Kolektor Ventures v start-up svetu poznajo domala vsi. Je tisti obraz, ki ga startupovci največkrat srečajo, ko se potegujejo za investicijo. Na videz mirno dekle, ki obožuje tajski boks, na sogovornika zna narediti vtis. Pozitivnega.

Od predstavitve sklada javnosti pred skoraj tremi leti je opravila številne razgovore z zagonskimi podjetji in spoznala ogromno izjemnih ljudi in ekip. Kot pravi, se ravno v industrijski oz. proizvodni dejavnosti skrivajo številne priložnosti za start-upe, ki s podporo Kolektorja svoje inovativne ideje lahko hitro in učinkovito razvijejo, testirajo in spravijo na trg.

Vabljeni na kavo in sproščen klepet z gostom! 

Kdaj: Torek, 10. 4. 2018 ob 11:00
Kje: NOE café and wine bar, Šempeter pri Gorici Logo TRAK belo ozadje

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija  in  Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji. http://www.eu-skladi.si/


Napovednik

  April 2018
NedPonTorSreČetPetSob
124567
8111314
15161718192021
2223252728
29 

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!