Delavnica: POMEN ODNOSA Z JAVNOSTMI ZA PODJETNIŠKI USPEH Z MAJDO DODEVSKO
Apr.
38
Delavnica: POMEN ODNOSA Z JAVNOSTMI ZA PODJETNIŠKI USPEH Z MAJDO DODEVSKO

Za doseganje podjetniškega uspeha se je nemalokrat potrebno izpostaviti različnim oblikam sodelovanja z javnostjo. Sodoben podjetnik mora biti nujno opremljen z veščinami pravilnega odnosa z javnostmi, tehnikami pisanja raznovrstnih PR besedil in javnega nastopanja oz. javnega izpostavljanja. Primorski tehnološki park vas vabi na delavnice ODNOSI Z JAVNOSTJO, ki bodo potekale 24.4.2019.

Pomembno je razumeti, kako poteka izmenjava informacij med podjetjem in javnostjo. Pomanjkanje ustreznega komuniciranja lahko sproži vrsto negativnih posledic. Odnosi z javnostjo sodijo med najpomembnejše funkcije vsakega podjejta. Novinarji imajo pomembno vlogo pri širjenju informacij med strankami podjetja. Dobri odnosi z novinarji lahko prispevajo k uspehu, ugledu in povečani prodaji. Pri odnosih z javnostmi ne gre le za odnose z mediji in medijskimi objavami, temveč tudi za druge oblike sodelovanja s ciljnimi skupinami. Kaj so odnosi z javnostjo, zakaj jih potrebujemo in katere vrste javnosti poznamo? Sploh vemo, kateri mediji in novinarji so najbolj primerni za naše podjetje? Vabljeni na delavnico z Majdo Dodevsko, kjer boste izvedeli vse informacije iz področja odnosov z javnostmi.

Logo TRAK belo ozadje

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

banner spletna stran 1

 Napovednik

  September 2019
NedPonTorSreČetPetSob
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!