FACEBOOK OGLAŠEVANJE
Apr.
38
FACEBOOK OGLAŠEVANJE

Primorski tehnološki park vas vabi na delavnico FACEBOOK OGLAŠEVANJE, ki bo 13.5.2019 od 13.00 do 16.00 ure. Delavnico bo vodila Mojca Žove.

Vsi, ki z vašimi kupci komunicirate preko Facebook strani, vas zagotovo zanima, kako Facebook oglaševanje čim bolj donosno integrirati v strategijo digitalnega marketinga. Želite izvedeti, kako s porabo najmanj možnih sredstev pridobiti čim več strank? Na delavnici se bomo naučili smotrne porabe sredstev in postavitve Facebook kampanje, ki bo vašemu podjetju prinesla največ za sredstva, ki jih v to nameni. Facebook oglaševanje je nujno za gradnjo prepoznavnosti podjetja. Omogoča konstanten stik s potencialnimi kupci in obveščanje ter izobraževanje le-teh. Potrošniki že od nekdaj izbiramo, kar nam je bolj poznano in bolj domače. Facebook oglaševanje omogoča vašemu podjetju, da doseže tiste uporabnike, ki so tudi njegovi potencialni kupci, jih nagovori z zanimivim sporočilom in z njimi zgradi “odnos”, ki bo ob pravem trenutku odločilno vplival na odločitev o nakupu oz. o ponovnem nakupu.

 

Mojca Žove je mednarodno priznana strokovnjakinja za digitalni marketing, specializirana za Facebook oglase. Mojca dela z največjimi svetovnimi podjetji in se na svoji freelance poti predstavlja pod imenom Super Spicy Media. Več o Mojci Žove si lahko preberete na: www.superspicymedia.com.

 

Delavnica bo potekala v Primorskem tehnološkem parku (predavalnica – pritličje) na naslovu Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici.

 

Komu je delavnica namenjena? Delavnica je namenjena start-up in ostalim podjetnikom ter vsem zaposlenim. Prav tako tudi tistim, ki s podjetniško potjo šele začenjate.

 

Prijava: prijavite se na naslov: katja.pregelj@primorski-tp.si. Delavnica je brezplačna.

 

Delavnica je interaktivne in praktične narave. Število mest je omejeno. 


Če se kljub prijavi delavnic/e ne bi uspeli udeležiti, vas vljudno prosimo, da nas o tem pravočasno obvestite, da lahko ponudimo mesto drugemu udeležencu. V primeru, da nas o odjavi ne obvestite, pri naslednji organizirani delavnici vaše prijave ne bomo upoštevali.
Logo TRAK belo ozadje

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si). 


Napovednik

  November 2019
NedPonTorSreČetPetSob
 12
3456789
101113141516
17181920212223
242526282930

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!