Informativni dan RETINA
Apr.
38
Informativni dan RETINA

Primorski tehnološki park vabi dne 21.2.2019 na Informativni dan RETINA, ki se bo izvajal v konferenčni dvorani PERLA, Nova Gorica od 17.00 ure naprej.

dsdgwedfedgerhr

Primorski tehnološki park – kot projektni partner – projekta RETINA, ki se izvaja znotraj programa Interreg Slovenija-Avstrija, vabi podjetja, predstavnike univerz in raziskovalnih središč na informativni dan projekta RETINA

Namen projekta RETINA je za čas trajanja projekta, brezplačno nuditi R&I infrastrukturo (opremo in znanje) podjetjem, predvsem tistim, ki so usmerjena v industrijo, univerzam in ostalim raziskovalnim centrom. Storitve se financirajo iz programa Interreg Slovenija-Avstrija. 

S tem namenom organiziramo Informativni dan RETINA, na katerem bomo predstavili projekt, pogoje in možnost sodelovanja (postopek, kako dostopati do R&I infrastrukture) ter raziskovalno infrastrukturo projektnih partnerjev, ki bi udeležencem utegnila služiti pri njihovi rasti in razvoju. 

Glavna želja projekta je namreč, da bi podjetja učinkoviteje izrabila R&I infrastrukturo, ki je voljo znotraj programskega območja, s čimer bi se povečala oz. izboljšala njihova inovativnost, kar je ključno pri razvoju novih izdelkov/storitev, rasti in razvoju ter njihovemu prodoru na trg. 

Na dogodku bosta poleg sodelavcev Primorskega tehnološkega parka prisotna sodelavca iz Univerze v Novi Gorici, ki je ob enem vodilni partner projekta RETINA, dr. Egon Pavlica in dr. Ahmed Kreta

Vabljeni! Dogodek je brezplačen. 

Več o projektu in partnerjih RETINA na: www.retina.ki.si.

Dogodek je del projekta RETINA, ki se izvaja in financira iz programa Interreg Slovenija-Avstrija. 

Retina trak


Napovednik

  Oktober 2019
NedPonTorSreČetPetSob
 12345
6789101112
131415161819
20212223242526
27293031 

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!