INSTAGRAM OGLAŠEVANJE
Apr.
38
INSTAGRAM OGLAŠEVANJE

Primorski tehnološki park vas vabi na delavnico INSTAGRAM OGLAŠEVANJE, ki bo potekala dne 13.5.2019 od 13.00 do 16.00 ure. Delavnico bo vodila Nina Gaspari.

Instagram že dolgo ni več če družabno omrežje, ampak tudi odličen poslovni kanal. Na delavnici se bomo sprehodili skozi osnove in možnosti, ki jih ponuja Instagram in vse do učinkovitega vodenja kanala, spremljanja analitike in grajenja digitalnega odtisa v Instagram okolju. V prvem delu delavnice bomo izvedeli, kako izbrati ime, kako spisati učinkovito ''bio'' in optimizirati svoj kanal, da bo viden našim potencialnim strankam, kakšen tip računa je najbolj primeren za našo dejavnost ter kako v ''bio'' vključiti svoje poslovne aktivnosti, ki se izvajajo izven Instagram okolja. V drugem delu se bomo osredotočili na vsebino: kako graditi zanimive zgodbe, kje iskati navdihe, kako poiskati rdečo vizualno nit, ki se bo odražala skozi vsako objavo in tako postavila edinstven vpogled v vaš ''feed''. V zadnjem delu bomo obravnavali upravljanje Instagram kanala, vodenje učinkovite komunikacije s sledilci in ostalimi uporabniki, grajenje odnosa z digitalnimi vplivneži in spremljanje analitike naših aktivnosti, s katero bomo zagotovili optimalno uporabo Instagrama. Na delavnici boste prejeli konkretne primeri dobrih praks, številne vire in aplikacije, ki vam bodo v pomoč pri upravljanju Instagram kanala in e-knjižico.

 

Nina Gaspari je lastnica butične PR agencije, ki ima za seboj 15-letno svetovanje podjetjem in projektom kot so Odprta kuhna, Fructal, Telekom Slovenije, POP TV in mnoga druga. Več o Nini Gaspari na: www.ninagaspari.com in seveda na njenem Instagram profilu.

 

Delavnica bo potekala v Primorskem tehnološkem parku (predavalnica – pritličje) na naslovu Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici.

 

Komu je delavnica namenjena? Delavnica je namenjena start-up in ostalim podjetnikom ter vsem zaposlenim. Prav tako tudi tistim, ki s podjetniško potjo šele začenjate.

 

Prijava: prijavite se na naslov: katja.pregelj@primorski-tp.si. Delavnica je brezplačna.

 

Delavnica je interaktivne in praktične narave. Število mest je omejeno.

  Logo TRAK belo ozadje

Če  se kljub prijavi, delavnic/e ne bi uspeli udeležiti, vas vljudno prosimo, da nas o tem pravočasno obvestite, da lahko ponudimo mesto drugemu udeležencu. V primeru, da nas o odjavi ne obvestite, pri naslednji organizirani delavnici, vaše prijave ne bomo upoštevali.Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si). 


Napovednik

  November 2019
NedPonTorSreČetPetSob
 12
3456789
101113141516
17181920212223
242526282930

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!