JAVNO NASTOPANJE Z METO GROŠELJ
Apr.
38
JAVNO NASTOPANJE Z METO GROŠELJ

Za doseganje podjetniškega uspeha se je nemalokrat potrebno izpostaviti različnim oblikam sodelovanja z javnostjo. Sodoben podjetnik mora biti nujno opremljen z veščinami pravilnega odnosa z javnostmi, tehnikami pisanja raznovrstnih PR besedil in javnega nastopanja oz. javnega izpostavljanja. Primorski tehnološki park vas vabi na delavnice ODNOSI Z JAVNOSTJO, ki bodo potekale 24.4.2019.

Delavnice potekajo v Primorskem tehnološkem parku (predavalnice – pritličje) na naslovu Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici.

 

Komu so delavnice namenjene? Delavnice so namenjene start-up in ostalim podjetnikom ter vsem zaposlenim. Prav tako tudi tistim, ki s podjetniško potjo šele začenjate.

 

Prijava: na vsako delavnico se je potrebno posebej prijaviti na naslov: katja.pregelj@primorski-tp.si (prosimo, da navedete ime delavnice, na katero se prijavljate). Delavnice so brezplačne.

 

Javna izpostavljenost je za podjetniški uspeh vse bolj pomembna. Zaradi treme in sramu se ljudje ne radi izpostavljamo. Nemalokrat izgubljamo odlične priložnosti za marketing, ki nam jih ponuja javno nastopanje in pojavnost na družbenih omrežjih. Kako se znebiti treme? Kam usmeriti pozornost, da bomo kot govorci prepričljivi tako z besedami kot s prezenco? Na delavnici Javno nastopanje bomo spoznali ključne skrivnosti profesionalnih govorcev, ki nam bodo pomagale obvladati svoj nastop v vsaki situaciji: pitch, prezentacija, predavanje, video na socialnih kanalih, TV nastop ali PR. Vabljeni na delavnico z Meto Grošelj, kjer boste osvojili veščine top javnega nastopa.

Logo TRAK belo ozadje

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

banner speltna stran 3

 Napovednik

  September 2019
NedPonTorSreČetPetSob
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!