PISANJE RAZLIČNIH PR BESEDIL Z MAJDO DODEVSKO
Apr.
38
PISANJE RAZLIČNIH PR BESEDIL Z MAJDO DODEVSKO

Za doseganje podjetniškega uspeha se je nemalokrat potrebno izpostaviti različnim oblikam sodelovanja z javnostjo. Sodoben podjetnik mora biti nujno opremljen z veščinami pravilnega odnosa z javnostmi, tehnikami pisanja raznovrstnih PR besedil in javnega nastopanja oz. javnega izpostavljanja.

Izmenjava informacij med podjetjem in javnostjo poteka v večji meri preko PR besedil. PR besedila niso zgolj medijske objave (sporočila za javnost), ampak vsakršno besedilo, ki nagovarja javnost oz. stranke vašega podjetja. Med PR besedila lahko štejemo besedilo za spletno stran, letak ali brošuro, e-mail in newsletter. Kako napisati prepričljivo sporočilo za javnost, da bodo novinarji zgodbo o vašem podjetju želeli povedati širši javnosti? Kako nagovoriti medije, da bodo vašo zgodbo prenesli na način, kot bi si sami želeli? Kakšni so osnovni elementi prodajnega PR besedila? Vabljeni na delavnico z Majdo Dodevsko, kjer boste osvojili pisanje učinkovitih PR besedil. 

Delavnice potekajo v Primorskem tehnološkem parku (predavalnice – pritličje) na naslovu Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici.

 

Komu so delavnice namenjene? Delavnice so namenjene start-up in ostalim podjetnikom ter vsem zaposlenim. Prav tako tudi tistim, ki s podjetniško potjo šele začenjate.

 

Prijava: na vsako delavnico se je potrebno posebej prijaviti na naslov: katja.pregelj@primorski-tp.si (prosimo, da navedete ime delavnice, na katero se prijavljate). Delavnice so brezplačne.

  benner dodevska 2

Logo TRAK belo ozadje

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).
Napovednik

  September 2019
NedPonTorSreČetPetSob
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!