PTP START UP KLUB s podjetjem Kingsbox
Apr.
38
PTP START UP KLUB s podjetjem Kingsbox

Luka Železnik in Dejan Kobal sta v treh letih postavila podjetje, ki je v 2018 ustvarilo 2 mio EUR prihodkov. Tako hitra rast je zares izjemna, zato nas bodo zanimale podrobnosti, kako jima je uspelo ustvariti tako uspešno podjetje. Pri KingsBoxu prodajajo opremo za crossfit, powerlifting, calisthenics ter fitnes telovadnice. Prodaja se vrši preko spleta v 22 državah po celem svetu, ponudba pa obsega več kot 750 izdelkov, ki so plod lastnega razvoja. Kakšni so bili izzivi in kako so se spopadali z težavami tako hitre rasti? Izveste na PTP startup klubu v Noe caffe and Wine Baru v Šempetru, 7.5.2019, ob 17.00.

Luka Železnik in Dejan Kobal sta v treh letih postavila podjetje, ki je v 2018 ustvarilo 2 mio EUR prihodkov. Tako hitra rast je zares izjemna, zato nas bodo zanimale podrobnosti, kako jima je uspelo ustvariti tako uspešno podjetje.

Pri KingsBoxu prodajajo opremo za crossfit, powerlifting, calisthenics ter fitnes telovadnice. Prodaja se vrši preko spleta v 22 državah po celem svetu, ponudba pa obsega več kot 750 izdelkov, ki so plod lastnega razvoja.

Kakšni so bili izzivi in kako so se spopadali z težavami tako hitre rasti?

Več o KingsBoxu: https://www.kingsbox.it/sl/ in https://bit.ly/2XFDoHf

Več o dosežkih, poslovnem modelu in načinu dela boste gosta lahko povprašali na dogodku v Noe Caffe and Wine Baru. Vabljeni!

O PTP STARTUP KLUBU
Veliko knjig, člankov in intervjujev ne gre v podrobnosti, ki jih potrebujete za uspešen zagon in rast podjetja. Podrobnosti se razkrijejo med sproščenimi pogovori med podjetniki, ki si delijo iste vrednote.

PTP Startup klub je klub podjetniške skupnosti Primorskega tehnološkega parka. Namen kluba je preko lastnih izkušenj njihovih članov, gostov ter sproščenega pogovora razumeti bistvo sodobnih podjetniških veščin. Najboljše podjetniško znanje in odličnost sta vrednoti, ki jih podjetniki morate imeti.
Logo TRAK belo ozadje

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si). 
Napovednik

  May 2019
NedPonTorSreČetPetSob
 1234
56891011
14151618
19202122232425
262728293031 

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!