PTP STARTUP KLUB Z ANJO RENKO, LAKE
Apr.
38
PTP STARTUP KLUB Z ANJO RENKO, LAKE

Podjetniki stremite k vrhunskemu znanju in odličnosti. Vrednoti, ki ju ni mogoče zares doživeti in udejanjati z branjem člankov, knjig, intervjujev,… Tu nastopi PTP Startup klub, ki prinaša praktično znanje iz prve roke. V sproščenem pogovoru med člani kluba in zanimivimi gosti se vedno krešejo nove ideje in iščejo rešitve. Tokrat bo z nami Anja Renko, Lake app (http://www.lakecoloring.com/). Gre za digitalno pobarvanko za odrasle, ki je le dva meseca po objavi prejela »oskarja« v svetu aplikaciji; Applovo nagrado za dizajn (Apple Design Award). Več o dosežkih, poslovnem modelu in načinu dela boste gostjo lahko povprašali na dogodku v Noe Caffe and Wine Baru, 11.4.2019 ob 17.00. Vabljeni!

Podjetniki stremite k vrhunskemu znanju in odličnosti. Vrednoti, ki ju ni mogoče zares doživeti in udejanjati z branjem člankov, knjig, intervjujev,…

Tu nastopi PTP Startup klub, ki prinaša praktično znanje iz prve roke. V sproščenem pogovoru med člani kluba in zanimivimi gosti se vedno krešejo nove ideje in iščejo rešitve.

Tokrat bo z nami Anja Renko, Lake app (http://www.lakecoloring.com/). Gre za digitalno pobarvanko za odrasle, ki je le dva meseca po objavi prejela »oskarja« v svetu aplikaciji; Applovo nagrado za dizajn (Apple Design Award).

Ilustracije v app-u so prave umetnine, ki jih ustvarjajo najboljši ilustratorji iz celega sveta. App deluje kot platforma za ilustratorje, saj le ti prejmejo odstotek od vsake prodane ilustracije, to pa postavi poslovni model podjetja na čisto drugačne temelje.

Več o dosežkih, poslovnem modelu in načinu dela boste gostjo lahko povprašali na dogodku v Noe Caffe and Wine Baru. Vabljeni!

Logo TRAK belo ozadje

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si). Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!