PTP WORKSHOP DAY - PROJEKTNO VODENJE
Apr.
38
PTP WORKSHOP DAY - PROJEKTNO VODENJE

Primorski tehnološki park vas vabi na oktobrski PTP day. Tokrat smo za vas organizirali delavnice o PROJEKTNEM MANAGEMENTU, ki bodo potekale 22.10.2019. Spoznali bomo, kako z učinkovitim projektnim managementom (vodenjem) realizirati podjetniške ideje oz. zastavljene cilje podjetja.

Delavnica 1 (sklop)
OD IDEJE DO PROJEKTA / 9.00 do 12.00 / Zoran Korenjak 

ODMOR / 12.00 do 13.00

Delavnica 2 (sklop)
VITKO IN AGILNO IZVAJAJNE PROJEKTOV / 13.00 do 16.00 / Zoran Korenjak 

ODMOR / 16.00 do 16.30 

Delavnica 3 (sklop)
RAZVOJ LEADERSHIP KARIZME / 16.30 do 19.30 / Zoran Korenjak 

Delavnice potekajo v Primorskem tehnološkem parku (predavalnica – pritličje), Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici. 

Komu so delavnice namenjene? Delavnice so namenjene start-up in ostalim podjetnikom ter vsem zaposlenim. Prav tako tudi tistim, ki s podjetniško potjo šele začenjate. 

PRIJAVA: na delavnice se je potrebno posebej prijaviti na naslov: #EM#6b607669652b76756d6e6f67664d7e7d797c7d61677e7f3a6c69346875#EM#

Delavnice so interaktivne in praktične narave. Število mest je omejeno. 

V kolikor se kljub prijavi delavnice ne bi uspeli udeležiti, vas vljudno prosimo, da nas o tem pravočasno obvestite, da lahko ponudimo mesto drugemu udeležencu. V primeru, da nas o odjavi ne obvestite, pri naslednji organizirani delavnici, vaše prijave ne bomo upoštevali.

Sklop delavnic zajema področje realizacije podjetniških idej oz. podjetniških ciljev z uporabo temeljnih principov in metod projektnega managementa. S projekti ustvarjamo bodoče poslovanje in ustvarjamo dodano vrednost. Projektni management ima svoje prednosti in izzive, ki jih je za uspešno realizacijo podjetniških idej in ciljev potrebno poznati in upoštevati. Sestavni del sodobnega projektnega managementa je tudi osebna leadership karizma, ki predstavlja največji podjetniški potencial.

Delavnica 1

OD IDEJE DO PROJEKTA

Kako prepoznati prave ideje in iz njih narediti uspešne projekte?
Katera tri vprašanja si moramo zastaviti, da bo realizacija podjetniške ideje uspešna?
Ali je finančna analiza dovolj za ugotavljanje poslovne vrednosti podjetniških idej?

Izobraževanje je namenjeno predstavitvi postopka razvoja podjetniške ideje do te mere, da so znani vsi potrebni elementi za realizacijo projekta. Na podlagi praktičnih primerov iz prakse in bogatih izkušenj predavatelja bodo predstavljene sodobne metode in tehnike za prepoznavanje dobrih podjetniških idej, izdelavo poslovnih primerov in finančnih analiz ter ugotavljanje poslovne vrednosti podjetniških idej. 

Delavnica 2

VITKO IN AGILNO IZVAJANJE PROJEKTOV

Zakaj tradicionalne metode projektnega managementa niso več učinkovite?
Kako v praksi deluje kombinacija vitkega in agilnega delovanja?
Kako prepoznati pravo kombinacijo različnih metod projektnega managementa?

Izobraževanje je namenjeno predstavitvi izdelave podrobnega načrta za realizacijo podjetniške ideje in izvedbe s pomočjo projektnega managementa. Predstavljeni bodo principi vitkega ter agilnega delovanja v kombinaciji s klasičnimi metodami projektnega managementa. Spoznali bomo dinamično izvajanje projektov predvsem iz vidika obvladovanja sprememb in tveganj ter ustvarjanja dodane vrednosti.

Delavnica 3 (sklop)

RAZVOJ LEADERSHIP KARIZME

Kako dobro poznate svoje talente in kako vam to lahko koristi?
Kako navdušiti druge za svoje podjetniške ideje in jih motivirati za sodelovanje?
Zakaj je koristno razvijati svojo leadership karizmo in kako to narediti?

Izobraževanje je namenjeno predstavitvi razvoja leadership karizme posameznika na katero poleg osebnosti vplivajo tudi razvoj ter izkušnje posameznika od zgodnjega otroštva dalje. Predstavljeni bodo različni aspekti talentov za katere veljajo značilni vedenjski vzorci, ki predstavljajo prednosti ali pa omejitve pri doseganju ciljev. Na delavnici spoznamo različne stopnje razvoja osebne leadership karizme ter napredne metode za prepoznavanje in realizacijo osebnega potenciala.

O PREDAVATELJU

Zoran Korenjak je projektni manager in coach z več kot petnajstletnimi izkušnjami. Vodi strateške in kompleksne projekte v uspešnih družbah in večjih organizacijah, med drugimi tudi v finančni industriji. Je soavtor in predavatelj na Akademiji Projektnega Managementa. Poleg izvedbe praktičnih izobraževanj, predava tudi na strokovnih konferencah, izkušnje in znanje pa je delil tudi s študenti kot gostujoči predavatelj na Ekonomsko-poslovni fakulteti Maribor in Tehnološko-poslovni fakulteti Nova Gorica. Strokovnost na področju projektnega managementa izkazuje z mednarodno priznanim certifikatom Project Management Professional (PMP)®, ki se uporablja skoraj v vseh industrijah in metodologijah projektnega vodenja. Izdajatelj tega certifikata je Project Management Institute (PMI), vodilno svetovno združenje na področju upravljanja projektov, programov in portfeljev. Združenje vsako leto organizira svetovno tekmovanje PMO leta. Leta 2018 je bil Zoran s svojo ekipo eden izmed treh finalistov. 


Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).


Logotipi TRAK


Napovednik

  November 2019
NedPonTorSreČetPetSob
 12
3456789
101113141516
17181920212223
242526282930

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!