TRIKI UČINKOVITE FACEBOOK STRANI
Apr.
38
TRIKI UČINKOVITE FACEBOOK STRANI

Primorski tehnološki park vas vabi na delavnico TRIKI UČINKOVITE FACEBOOK STRANI, ki bo 13.5.2019 od 9.00 do 12.00 ure. Delavnico bo vodila Mojca Žove.

So vaši kupci na Facebooku? Razmišljate, da bi vaše podjetje začelo komunicirati na Facebooku in ne veste, kako začeti? Morda ste že prisotni, vendar na način, ki vam ne prinaša želenega učinka? Na delavnici se bomo naučili načina komuniciranja preko Facebook strani, ki prinaša nove sledilce in le-te ohranja. Spoznali bomo različne trike, ki vam prihranijo čas in naredijo vašo Facebook stran bolj uspešno. Naučili se bomo, kako nastaviti samodejne objave, kdaj jih objaviti oz. kako pogosto jih objaviti ter kako oblikovati vsebine, ki bodo pritegnile. Skupaj se bomo izognili napakam, ki vas stanejo neuspeha. Na delavnici dobite znanje tudi tisti, ki Facebook strani še nimate oz. vsi tisti, ki potrebujete vedenje, ali je Facebook ustrezen kanal za prodajo vašega izdelka oz. produkta.

 

Mojca Žove je mednarodno priznana strokovnjakinja za digitalni marketing, specializirana za Facebook oglase. Mojca dela z največjimi svetovnimi podjetji in se na svoji freelance poti predstavlja pod imenom Super Spicy Media. Več o Mojci Žove si lahko preberete na: www.superspicymedia.com.

 

Delavnica bo potekala v Primorskem tehnološkem parku (predavalnica – pritličje) na naslovu Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici.

 

Komu je delavnica namenjena? Delavnica je namenjena start-up in ostalim podjetnikom ter vsem zaposlenim. Prav tako tudi tistim, ki s podjetniško potjo šele začenjate.

 

Prijava: prijavite se na naslov: katja.pregelj@primorski-tp.si. Delavnica je brezplačna.

 

Delavnica je interaktivne in praktične narave. Število mest je omejeno.

 

Če se kljub prijavi delavnic/e ne bi uspeli udeležiti, vas vljudno prosimo, da nas o tem pravočasno obvestite, da lahko ponudimo mesto drugemu udeležencu. V primeru, da nas o odjavi ne obvestite, pri naslednji organizirani delavnici vaše prijave ne bomo upoštevali.
Logo TRAK belo ozadje

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si). 


Napovednik

  November 2019
NedPonTorSreČetPetSob
 12
3456789
101113141516
17181920212223
242526282930

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!