Javni razpis z zbiranjem pisnih ponudb za najem gostinskega lokala v Primorskem tehnološkem parku
Apr.
38
Javni razpis z zbiranjem pisnih ponudb za najem gostinskega lokala v Primorskem tehnološkem parku

Primorski tehnološki park d.o.o. vabi s tem Javnim razpisom zainteresirane ponudnike naj oddajo svojo ponudbo za najem gostinskega lokala v Primorskem tehnološkem parku, na naslovu Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici, v skladu in pod pogoji kot to določa predmetni Javni razpis.

       Cilj zbiranja ponudb je zagotovitev kakovostne ponudbe pijač vseh vrst, hladnih in toplih napitkov ter vnaprej pripravljenih toplih in hladnih prigrizkov(predvsem sendviči), ki se konzumirajo brez jedilnega pribora ter vnaprej pripravljenega sladoleda.

1. Predmet najema

Predmet najema je gostinski lokal v pritličju poslovne stavbe Primorskega tehnološkega parka v Vrtojbi, Mednarodni prehod 6, 5290 Šempeter pri Gorici, ki obsega:
Bar z oznako P18, v izmeri 58,14 m2;
Skladišče z oznako P18A, v izmeri 19,34 m2;
Sanitarije z oznako P18B, v izmeri 15,69 m2;
Z možnostjo ureditve letnega vrta pred poslovno stavbo Primorskega tehnološkega parka.

Skupna površina gostinskega lokala znaša 93,17 m2 in se oddaja kot celota.

Poleg gostinskega lokala, ki je predmet najema, pridobi najemnik še pravico do souporabe skupnih prostorov in parkirišča pred objektom

Cena
za najem gostinskega lokala znaša 550,00 EUR/mesec. Navedena cena ne vključuje DDV. Najemnik bo dolžan plačevati tudi vse funkcionalne stroške, odpadajoče na najeti lokal, ki se bodo obračunavali za pretekli mesec.

Pogodba o najemu gostinskega lokala se sklepa za obdobje 5 let z možnostjo podaljšanja najemnega razmerja

Gostinski obrat je v celoti opremljen (oprema ni predmet tega razpisa)[1] in je funkcionalno ustrezen za obratovanje.


2. Razpisna dokumentacija in ogled prostorov

Zainteresirani potencialni ponudniki lahko prevzamejo razpisno dokumentacijo v tajništvu direktorja Primorskega tehnološkega parka d.o.o., Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici, vsak delovni dan od 9.00 do 12.00 ure, po predhodni najavi Mitji Mikužu ali Maji Rajer Obid po telefonu 05 393 24 50, vse do izteka roka za oddajo ponudb. Pridobitev razpisne dokumentacije je brezplačna.

Ponudnik si lahko na lastne stroške ogleda gostinski lokal. Ogled je možen po predhodnem dogovoru z zgoraj navedeno kontaktno osebo.

Razpisna dokumenatcija: razpis za najem gostinskega lokala PTP.doc


3. Oddaja ponudb

Ponudniki so dolžni predložiti ponudbe v zaprti ovojnici na sedež Primorskega  tehnološkega parka d.o.o., Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici, najpozneje do torka 22.06.2010, do 12.00 ure. Ponudbe lahko ponudniki v roku za oddajo ponudb oddajo tudi osebno v tajništvu direktorja Primorskega tehnološkega parka d.o.o. vsak delavnik od 8.00 do 14.00 ure.

Ponudbe morajo biti oddane tako, da ni možno dodajati in odstranjevati posameznih strani, ne da bi se to opazilo.

Na vsakem ovitku mora biti napisano:
1. naslov organizatorja;
2. v levem spodnjem kotu oznaka »NE ODPIRAJ – PONUDBA ZA NAJEM GOSTINSKEGA LOKALA«;
3. na hrbtni strani ovitka mora biti napisan naziv in naslov ponudnika, da mu je mogoče vrniti neodprto ponudbo, če je bila ponudba predložena nepravočasno. 

Če ovitek ni označen po navedenih navodilih, organizator ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno izgubo takšne ponudbe ali njeno prezgodnje odpiranje. Takšne ponudbe organizator ne bo obravnaval.

--------------------------------------------------------------------------------

[1] Ponudbe za odkup ali zakup gostinskega drobnega inventarja in opreme, ki vam omogoča takojšne aktiviranje gostinskega lokala lahko oddate na naslov: Hi-Fi Antonič Matej, Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici.Napovednik

  November 2019
NedPonTorSreČetPetSob
 12
3456789
101113141516
17181920212223
242526282930

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!