Še en teden do industrijskega foruma IRT 2010
Apr.
38
Še en teden do industrijskega foruma IRT 2010

Do druženja na Industrijskem forumu IRT 2010, ki bo 7. in 8. junija 2010, v Kongresnem centru Hotela Slovenija v Portorožu, nas loči le še teden dni. Tudi letos je bil osrednji namen organizatorjev, ustreči željam in predlogom predstavnikov iz industrije in organizirati dogodek, namenjen industriji v širšem smislu.

 

Organizatorji so to dosegli tako, da so industriji namenili aktivno vlogo soustvarjanja dogodka. Predstavniki industrije so pripravili prispevke, s katerimi bodo sodelovali na forumu, udeleženci pa bodo lahko aktivno sodelovali v razpravi, ki bo potekala po vsakem predstavljenem prispevku, ter z vprašanji na okrogli mizi.

Da bo dogodek kar najbolj uspel in da bo resnično izpolnil svoje poslanstvo, vas vabimo, da se Industrijskega foruma IRT 2010 udeležite v čim večjem številu. Vsi, ki se boste prijavili do 3. junija, boste lahko sodelovali v nagradnem žrebanju, prav tako pa vam bomo pri prijavi priznali 10 odstotni popust. 

Nagrade za zgodnje prijave so: 
• Nikon Coolpix S640, 
• LCD-zaslon Asus 23'' VH232T,
• dvodnevni obisk sejma EUROMOLD (Frankfurt, 1. do 4. 12. 2010), 
• letna naročnina na revijo IRT3000 (tri nagrade).

Na Industrijski forum IRT 2010 se lahko prijavite s prijavnico na spletni strani Foruma IRT

Eden od vrhuncev prvega dne Industrijskega foruma IRT 2010 bo okrogla miza, ki bo poskušala odgovoriti na vprašanji kako pospešiti razvoj v podjetjih in kako spodbuditi sodelovanje med gospodarstvom in znanstveno-raziskovalnim okoljem, kot temeljema za povečanje inovativnosti in konkurečnosti slovenskega gospodarstva. Za odgovore in predloge bomo vprašali strokovnjake iz uspešnih podjetij in predstavnike podpornega okolja. Na okrogli mizi bodo sodelovali Janez Poje, predsednik uprave Kovinoplastike Lož, d. d., in podpredsednik ISTME Europe, dr. Tomaž Savšek, pomočnik generalnega direktorja TPV, d. d., in predsednik Združenja RIS, mag. Iztok Lesjak, direktor Tehnološkega parka Ljubljana, Alenka Hren, Vodja Sektorja za podjetništvo, JAPTI, in mag. Blaž Florjanič, direktor podjeta iMold d.o.o. Prepričani smo, da imate za udeležence okrogle mize, ki jo bo povezovala Vida Petrovčič, kar nekaj vprašanj, ki bodo zanimiva tudi za druge udeležence. 

Po okrogli mizi bo podelitev priznanja TARAS in kratek pogovor s prejemnikoma priznanja.

Industrijski forumu IRT je letos podprla tudi Javna agencija za podjetništvo in tuje investivije (JAPTI), ki kot izvajalska institucija Ministrstva za gospodarstvo izvaja razvojne politike na področju razvoja podjetništva in konkurenčnosti v Sloveniji ter programe s področja spodbujanja tujih neposrednih investicij in internacionalizacije. JAPTI se bo na Industrijskem forumu IRT 2010 predstavil tudi z osrednjim slovenskim dogodkom na področju spodbujanja inoviranja Slovenskim forumom inovacij (SFI). Sodelovanje obeh forumom bo s tem še okrepilo predstavitev dosežkov in podjetij, ki so sodelovala na 4.SFI. Med njim so tudi ACRONI, DOMEL, INEA, Iskra Avtoelektrika, TRIMO in Primož Potočnik s kajakom Viroga.

Več o tem si preberite na 'Podpiramo inoviranje'.

IRT sponzor dogodka
IRT pokrovitelji dogodka
IRT razstavljalci IRT partnerji


Napovednik

  November 2019
NedPonTorSreČetPetSob
 12
3456789
101113141516
17181920212223
242526282930

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!