Prenovljena spletna satran Go: Global Slovenia
Apr.
38
Prenovljena spletna satran Go: Global Slovenia

Zaživela je prenovljena Go:Global Slovenia spletna stran. Go:Global Slovenia je celovit nacionalni program za podporo zagonskih podjetij pri njihovem prodoru na svetovni trg, ki ga izvaja Tehnološki park Ljubljana v strateškem partnerstvu s Tovarno podjemov, podjetniškim inkubatorjem Univerze v Mariboru, v sklopu Iniciative Start:up Slovenija, v katero je vključen tudi PRIMORSKI TEHNOLOŠKI PARK d.o.o..

Novi vsebinski sklopi programa Go:Global Slovenia:
1. Program usposabljanja podjetnikov v zagonskih podjetjih s sodobnimi metodologijami podjetništva (vitek in agilen razvoj proizvodov) 
Gre za sklop generacije poslovnega modela (»Business model generation«) in vitkih zagonskih metodologij (»The lean Startup«), ki so namenjene najboljšim podjetjem z ambicijami hitre globalne rasti na dinamičnih trgih.
2. Program usposabljanja podjetnikov za pridobitev investicije
Program Go:Global »Investment Readiness« sestavljajo štirje moduli, v katerih podjetnik pridobi poglobljeno in celostno znanje o investicijah tveganega kapitala in drugih potencialnih virih denarja, ki jih lahko pridobi na trgu. 
3. Program vključevanja slovenskih zagonskih podjetij v tuje podjetniške pospeševalnike
Posebnost programa za prijavo v pospeševalnik je, da pomoč in mentorstvo zagotavljajo izključno podjetniki, ki so bili sami že sprejeti v katerega izmed svetovnih pospeševalnikov.
4. Monitoring zagonskih podjetij (predvsem po pridobitvi državnih subvencij)
Ključno pri programu monitorInga je, da ne gre samo za nadzor nad podjetjem, temveč za celostni program, ki vključuje tako mentoriranje, podjetniško svetovanje kot tudi nadzor.

Nadgrajeni vsebinski sklopi Go:Global Slovenia:
1. Podjetniški management program za profesionalno organizacijo zagonskega podjetja
Mentorski program zajema sistematična izobraževalna srečanja in praktično delo na posameznih poslovnih funkcijah pod skrbnim mentorstvom najbolj izkušenih podjetniških strokovnjakov.
2. Individualni mentorski program ter mreženje med podjetniki in mentorji
3. Platforma za globalno trženje proizvodov na ključnih trgih
Obsega na enem mestu zbrane praktične informacije o svetovnih podjetniških vozliščih in infrastrukturno mrežo, ki podjetnikom omogoča takojšen začetek poslovanja v tujini.

V priponki si lahko ogledate sporočilo za medije: Sporočilo za medije_Nadgrajen GoGlobal program.docxNapovednik

  November 2019
NedPonTorSreČetPetSob
 12
3456789
101113141516
17181920212223
242526282930

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!