Start:up Geek House – dostopni ”co-working” prostori za globalno usmerjene start-up podjetnike in ”freelancerje” s kreativno klimo in ”lean” filozofijo
Apr.
38
Start:up Geek House – dostopni ”co-working” prostori za globalno usmerjene start-up podjetnike in ”freelancerje” s kreativno klimo in ”lean” filozofijo

GHS logo   rdece ozadje


Start:up Geek House je program, ki globalno usmerjenim start-up podjetjem in kreativnim posameznikom (”freelancerjem”) ponuja cenovno dostopne ”co-working” prostore in odlične storitve v obliki izobraževalnih programov ter mentorstva za uspešno lansiranje novega podjetja, produkta ali storitve. 

Start:up Geek House je koordiniran vseslovenski program subjektov inovativnega okolja za razvoj podjetniških idej po sodobnih metodologijah »the lean and agile start-up«. Namenjen je vsem na znanju temelječim podjetjem ali posameznikom, ki želijo delovati na globalnih trgih. Pomembno je, da ima projekt, produkt ali storitev kreativno komponento, ne glede na branžo v kateri posluje. Filozofija Start:up Geek House temelji na treh stebrih: inovativno, globalno, vitko in agilno. 

Verjamemo v inovativna, na znanju temelječa podjetja z globalnimi ambicijami. Sodobnih metodologij gradnje novih produktov oziroma »the lean and agile start-up« principov pa vas bomo naučili v Start:up Geek Housu, kjer v okviru izobraževalnega programa Master of Start-ups delamo praktično skozi konkretne primere. 

Co-working prostori se nahajajo na petih lokacijah po Sloveniji v inkubatorjih in tehnoloških parkih v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Novi Gorici, Zagorju in Celju ter vključujejo vso potrebno infrastrukturo za začetek kreativnega udejstvovanja. Lastne pisarne so v začetnih fazah rasti podjetja velikokrat predrage, zato so delovna mesta v Start:up Geek House prava rešitev. 

Start:up Geek House poleg celotne potrebne infrastrukture po ugodnih cenah in fleksibilnih pogojih, omogoča podjetjem dostop do spleta storitev, dogodkov, programov in mreže kontaktov za razvoj njihovega podjetja.

Poglejte si našo celotno ponudbo, ki zajema:
-    Prostori za start:up ekipe (Ugodni in dostopni prostori za mlada start-up podjetja in podjetniške ekipe, ki še ne potrebujejo svoje lastne pisarne).
-    Delovna mesta za kreativne posameznike (Možnost izjemno ugodnega najema delovnega mesta, za vse, ki jim je lastna pisarna prevelik strošek, obenem pa iščejo kreativno, dinamično in spodbudno okolje za ustvarjanje in vsakdanje delovanje).
-    Program Master of Start:ups (Intenziven pettedenski program za start-up podjetja, v katerem udeleženci pridobijo celovit pregled nad »the lean start-up« metodologijami).
-    »Tech talk« delavnice (Delavnice v sodelovanju z inštitucijami znanja (fakultetami, inštituti) na temo novih tehnologij, trendov in paradigem, razvoja družbe v prihodnosti ter na druge sorodne teme, ki razkrivajo največje prihajajoče podjetniške priložnosti).
-    Mentorstvo za start-upe (V sodelovanju s programom Go:Global si lahko vsak sodelujoči v SGH programu izbere osebnega mentorja iz baze več kot 150 poslovnih in tehnoloških mentorjev, ki podjetniku aktivno pomaga na podjetniški poti).
-    Družabni dogodki »Geeks on Peaks« (Družabni dogodki za vse člane SGH skupnosti ter druge geeke, kreativce in freelancerje, predvsem z osebno - koristno noto).

Program Master of Start:ups se prične 13. novembra

Prvi podjetniški program letošnje jeseni, Master of Start:ups, se bo pričel že 13. novembra. Zajema celoten spekter najsodobnejših znanj s področja gradnje start-up podjetij po t.i. »The Lean Start-up« in »Business Model Generation« metodologijah. Poleg enostavne in jasne predstavitve teoretičnih okvirov je bistvo programa predvsem praktično delo na razvoju poslovne ideje v podjetje. Število mest je omejeno, zato vse zainteresirane vabimo k sodelovanju. Več informacij in prijavo najdete na spletni strani  http://www.geekhouse.si/

Več o prostorih, storitvah, dogodkih in podjetniških prebojih ter novicah, si preberite na popolnoma novem spletnem mestu http://www.geekhouse.si. Sledite nam na Facebooku https://www.facebook.com/StartupGeekHouse in sooblikujte GEEK skupnost!

Start:up Geek House izvajajo Tehnološki park Ljubljana, Tovarna podjemov, RC IKT iz Kranja, Primorski tehnološki park, RCR Zasavje in Mrežni podjetniški inkubator Savinjske regije, združeni v Iniciativo Start:up Slovenija, ki skozi program uresničujejo začrtane ukrepe iz Start:up Manifesta. Podjetja vključena v izvajanje programa v tekočem in naslednjem letu lahko pridobijo brezplačne storitve preko INO projekta oziroma programa univerzitetnega inkubatorja, ki ju sofinancirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Javna agencija SPIRIT Slovenija.

Vabljeni, da se pridružite moderni co-working skupnosti!

Za vse informacije smo z veseljem na voljo na tel. 05/393 24 50 in e-pošti mitja.mikuž@primorski-tp.siNapovednik

  Oktober 2019
NedPonTorSreČetPetSob
 12345
6789101112
131415161819
20212223242526
27293031 

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!