Zagnali smo novo podjetniško platformo Start:up Nova Gorica
Apr.
38
Zagnali smo novo podjetniško platformo Start:up Nova Gorica

Start:up Nova Gorica na enem mestu povezuje uspešne lokalne podjetnike, gospodarske družbe, izobraževalne ustanove, mentorje in investitorje iz goriške regije in tako uporabniku nudi preglednejši vpogled v mlad, a zagnan podjetniški ekosistem domače regije.

Start:up Nova Gorica je inovativna platforma za podjetniški preboj Nove Gorice kot univerzitetnega središča in njenega regionalnega in čezmejnega okolja. Goriško regijo želimo narediti podjetnikom prijazno in jo postaviti na zemljevid mednarodnih vozlišč. Nosilec Start:up Nova Gorica je Primorski tehnološki park, ki je eden vidnejših in pomembnejših deležnikov nacionalnega podjetniškega in inovativnega ekosistema. 

Soustvarjalci programov Start:up Nova Gorica v sodelovanju s Start:up Iniciativo Slovenije zagotavljajo v mestu Nova Gorica in na območju celotne goriške regije vse potrebno za realizacijo podjetniških idej: najsodobnejša podjetniška znanja za aktivacijo talentov in zagon start-up podjetij, medijsko prepoznavnost, sodobne prostore in mentorje ter dostop do virov financiranja. 

Program Start:up Nova Gorica je odprta platforma, v katero so vabljeni vsi posamezniki in organizacije, ki želijo prispevati k viziji razvoja dinamične in podjetnim talentom prijazne regije. 

Naslov spletne strani Start:up Nova Gorica: www.startupnovagorica.si. Podjetniško dogajanje domače regije spremljajte tudi na FB strani Start:up Nova Gorica

Start up Nova Gorica jpg
Napovednik

  November 2019
NedPonTorSreČetPetSob
 12
3456789
101113141516
17181920212223
242526282930

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!