Ekipa Primorskega tehnološkega parkaKvalitetno poslovno okolje!

Ekipa Primorskega tehnološkega parka

Omogočamo vam, da poletite med podjetniške zvezde!

Kvalitetno poslovno okolje!

Stavba z velikim brezplačnim parkiriščem se nahaja manj kot 500 m od avtoceste na relaciji Ljubljana - Benetke.

O nas
Primorski tehnološki park d.o.o. je družba, ki skrbi za nastanek, delovanje in rast inovativnih tehnološko najzahtevnejših podjetij. Podjetjem pomagamo pri premagovanju podjetniških in tržnih izzivov, s ciljem, da podjetja čim hitreje razvijejo svoje ideje v izdelke in storitve ter vstopijo na trg.

V Primorskem tehnološkem parku želimo ustvariti mednarodno prepoznavno poslovno okolje, ki bo privlačno za vrhunska, inovativna, visokotehnološka podjetja in znanstveno-raziskovalni svet ter s tem prispevati h gospodarskemu razvoju regije.


MIT 2673 1
"Pot vsakega podjetnika se začne pri sanjarjenju. Pri tem ni toliko pomembno kakšne so sanje kot to, da jih začnemo uresničevati ter da smo pri tem izvirni in vedno pripravljeni poskusiti nekaj novega. Nič ni narobe, če nam kdaj spodrsne, saj nam tudi neuspehi prinašajo dragoceno znanje in izkušnje. Pomembno je, da vselej iščemo priložnosti in da smo pripravljeni na nove ideje, saj bomo prej ali slej dognali tisto, ki ji bomo vsak dan želeli nameniti 24 ur svojega časa. In to bo tista prava ideja!" 

Tanja Kožuh, direktorica Primorskega tehnološkega parka
 


Napovednik

  November 2019
NedPonTorSreČetPetSob
 12
3456789
101113141516
17181920212223
242526282930

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!