Alumni
ATech d.o.o.
Direktor: Davor Jakulin

Avtomatizacija sistemov, raziskave in razvoj, elektronika

Pri ATech elektroniki d.o.o. smo aktivni na področju razvoja in proizvodnje elektronike pri čemer smo specializirani na področjih KRMILJENJA ELEKTROMOTORJEV in ti.CONNECTIVITY elektronike.

SmartMove krmilja za elektromotorje

Znamka SmartMove je sinonim za tehnično napredna elektronska krmilja za elektromotorje z vrhunskim razmerjem med zmogljivostmi in ceno.
Izdelki družine SmartMove omogočajo natančno regulacijo hitrosti, položaja in navora ter zmanjšujejo porabo energije. Izdelčne platforme, ki so na trgu v več kot milijon primerkih, pokrivajo najrazličnejše tržne segmente, od stroškovno učinkovitih regulacij DC motorjev za gospodinjske aparate do mikrokontrolsko krmiljenih regulacij z dušenjem tretjega harmonika.

V segmentu industrijske elektronike ponujamo patentirane rešitve za krmiljenje brezkrtačnih DC motorjev in krmilja za AC indukcijske motorje z edinstvenimi algoritmi.

Connectivity izdelki SmartLine

SmartLine družina izdelkov je bila razvita na podlagi potreb kupcev po dodatni funkcionalnosti ATechovih motorskih kontrol in izdelkov za razsvetljavo z možnostjo daljinskega nadzora, prenosa in zajema ter lokalne obdelave podatkov.

Izdelki družine SmartLine podpirajo številne protokole in medije za integracijo v omrežja, kot so RS232/422/485 serijska vodila, CAN, GSM omrežja, optična omrežja idr.


FUMIS

FUMIS je družina izdelkov, namenjena krmiljenju izgorevanja biomase v sodobnih kurilnih napravah. Paleta izdelkov Fumis zajema regulacije za kurišča ter ogrevalne sisteme, opcijske module in programsko opremo (PC softvera), ki proizvajalcem in inštalaterjem omogočajo učinkovito konfiguracijo ogrevalnih sistemov na lesno biomaso, vse od enostavnih kaminskih peči do kompleksnih kotlov visokih moči, integrirani v sisteme za avtomatizacijo stavb.

Izkušnje in strokovnost ATechove razvojne ekipe se odražata v izvrstni kakovosti in zmogljivostih izdelkov FUMIS, zanesljivosti in podpori kupcem.Poslanstvo
Poslanstvo ATech-a je zagotavljanje celovitih rešitev na področju elektronike za izbrane kupce s prevzemanjem odgovornosti za ta del njihove verige vrednosti. Z doseganjem in preseganjem pričakovanj naših kupcev gradimo dolgoročne partnerske odnose.


Vizija
Vizija ATech-a je biti referenca za razvoj in proizvodnjo elektronskih komponent v izbranih tržnih segmentih z maksimalno kakovostjo in prilagodljivostjo željam posameznega kupca. 


Vrednote
Ljudje, Okolje, Družba

Kontakt:
Bač pri Materiji 30
6242 Materija

Telefon: 08 2008 800
Faks: 08 2008 801

E-pošta: info@atech.si
Spletna stran: www.atech.si

 


Napovednik

  Oktober 2019
NedPonTorSreČetPetSob
 12345
6789101112
131415161819
20212223242526
27293031 

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!