Alumni
Business solutions d.o.o.
Direktor: Aljoša Gruden in Jernej Rehar

Informatika

Podjetje Business Solutions d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2000 z vizijo, da postane kvaliteten razvijalec programske opreme in ponudnik sodobnih poslovnih rešitev za podjetja.

Obvladamo dva v svetovnem merilu največja in najbolj razširjena poslovno informacijska sistema – ERP rešitve NAVISION in SAP.

Rešitvi pokrivata vse nivoje poslovanja za pokrivanje računovodskih potreb, zakonskih potreb, organizacijskih potreb ter specialnih panožnih potreb in dodatnih potreb prilagojenih za vsakega uporabnika.

 

Poudarek dajemo visokemu nivoju znanja in usposobljenosti zaposlenih. 

DEJAVNOSTI PODJETJA:

 

 • svetovanje, implementacija in podpora  poslovno informacijskih sistemov Microsoft Business Solutions NAV – Navision in SAP All-in-one.
 • razvoj integriranih vertikalnih rešitev in horizontalnih funkcionalnosti v sistemu Microsoft Business Solutions NAV – Navision,
 • razvoj specializiranih aplikacij in programske opreme po naročilu,
 • analiziranje informacijskih sistemov, poslovnih procesov in poslovnih funkcij,
 • sistemsko integriranje,
 • vzdrževanje poslovnih računalniških sistemov,
 • prodaja in postavitev strojne računalniške opreme,
 • postavitev celovitih računalniških sistemov v omrežjih (LAN, intranet, internet),
 • postavitev sistemov za varnost podatkov,
 • obdelava podatkov
 • outsourcing strojne in programske opreme.

 


Podjetje zaposluje 26 mladih visoko izobraženih vrhunskih strokovnjakov, ki se kontinuirano izpopolnjujejo in redno izobražujejo doma in v tujini v novih tehnologijah in sistemih, saj imamo jasno vizijo postati center za informatiko in računalništvo.

Podjetje je doseglo najvišji nivo usposobljenosti za področje Microsoft Business Solutions - Navision s pridobitvijo naziva Microsoft Gold Certified Partner, SAP Partner in HP Business Partner .

Dodatno vrednost našim storitvam daje dejstvo, da stranki prepustimo, da se ukvarja samo s svojo osnovno dejavnostjo. Skrb za IT prepustite nam. Pri hitrosti razvoja je skorajda nemogoče slediti vsem spremembam in ohranjati celovit pregled nad storitvami in tehnologijami na tržišču. V podjetju Business Solutions vam nudimo storitve od najema ERP rešitev, strojne opreme do celovitega IT in računovodskega Outsourcinga po sistemu »ključ v roke«. 

Velik vložek dajemo v razvoj dodatnih rešitev, visok nivo znanja zaposlenih in profesionalen odnos do strank le te so pripomogle k velikemu kvalitativnemu preskoku podjetja v zadnjem letu, ki se odraža predvsem v velikem številu zadovoljnih strank, tako pri nas kot v tujini, ter v vrtoglavem porastu poslovanja.

 

Kontakt:
Velika pot 15
5250 Solkan

Telefon: 05 338 41 00
Faks: 05 338 41 01

E-pošta: info@b-s.si
Spletna stran: www.b-s.si