Alumni
Cobit d.o.o.
Direktor: Klavdij Čotar

Informatika, internet, oblikovanje, oglaševanje

Podjetje Cobit je bilo ustanovljeno aprila 2002 na osnovi 10-letnih izkušenj iz grafičnega oblikovanja, oglaševanja in DTP-ja (desktop publishing). Zaradi hitrega razvoja interneta in z njim povezanih storitev je družba ta znanja nadgradila z uvajanjem informacijskih tehnologij. V treh letih si je podjetje pridobilo vrsto izkušenj in tudi strank.

Osnovna dejavnost podjetja je izdelava naprednih spletnih aplikacij in ponudba vzporednih storitev (zakupi spletnega prostora, registracija domen, najemi modulov). 

Velik poudarek dajejo konceptualno zastavljenim projektom. Izkušnje iz preteklih let na področju grafičnega oblikovanja oziroma vizualnih komunikacij vključujejo v lastne projekte in tako poskušajo naročnike ob pomoči interneta, kot najnovejšega medija, čim bolje pozicionirati na zahtevnem lokalnem oz. globalnem trgu.
    
Vodilo pri izdelavi modulov je povečanje prepoznavnosti in obsega poslovanja strank. Vsi ti moduli so zasnovani tako, da omogočajo interaktivnost in vzpostavitev komunikacije v najkrajšem možnem času. 


   
Kontakt:
industrijska cesta 5, Kromberk
5000 Nova Gorica

Telefon: 05 3305 771
Faks: 05 3305 495

E-pošta: info@cobit.si
Spletna stran: www.cobit.si