Alumni
Corus inženirji d.o.o.
Direktor: Ceket Andraž, Matej Brešan, Matej Kosovel

Corus inženirji d.o.o. sodi med inovativna podjetja na področju načrtovanja gradbenih konstrukcij, inženirskih objektov in geomehanskih raziskav. Ključna razvojna dejavnost podjetja je razvoj storitev vgrajevanja geosond in energetske učinkovitosti stavb. Njihova značilnost je, da znanja iz mnogih področij prepletajo v nove in tehnološko napredne izdelke. 

V podjetju so izkušnje in reference, ki so jih pridobili z delom v vodilnih slovenskih gradbenih podjetjih, nadgradili z inovativnim pristopom ter prilagodljivostjo. Ob sodobni tehnološki podpori zagotavljajo naročnikom kvalitetne, tehnično usklajene in ekonomsko upravičene projekte. S tovrstnim pristopom so si že pridobili zaupanje nekaterih največjih slovenskih investitorjev.

Široka paleta znanja podjetju omogoča izvajanje kakovostnih storitev na naslednjih področjih:
- Načrtovanje gradbenih in geomehanskih konstrukcij, 
- Izvajanje geološko – geomehanskih raziskav, 
- Izdelava geološko – geomehanskih elaboratov in mnenj, 
- Izvajanje dejavnosti gradbenega nadzora.

   SONDA

V Sloveniji so se uspeli prebiti v sam vrh podjetij za geomehanske raziskave in zahtevne geomehanske inženirske objekte. Na področju visokih gradenj so v stiku s sodobnimi tehnološkimi dognanji v svetu in tako naročniku lahko nudijo optimalne rešitve. So razvojno orientirani, saj poleg osnovne dejavnosti, intenzivno razvijajo napredne tehnologije za izrabo zemeljske energije. Gre za visoko učinkovite in tržno zanimive zemeljske toplotne izmenjevalce, ki bodo tovrsten način ogrevanja naredili bolj privlačen za investitorje. 
Poslovni prostori:

Primorski tehnološki park d.o.o.
Mednarodni prehod 6, Vrtojba
5290 Šempeter pri Gorici
Kontakt:
Žapuže 19
5270 Ajdovščina

Telefon: +386 (0) 5 300 20 20

E-pošta: info@corusinzenirji.si
Spletna stran: www.corusinzenirji.si/

 


Napovednik

  Oktober 2019
NedPonTorSreČetPetSob
 12345
6789101112
131415161819
20212223242526
27293031 

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!