Alumni
TPE elektronika d.o.o.
Direktor: Aleš Terpin, Lucija Prinčič Terpin

Elektronika

Elektronika T.P.E. je slovensko inovativno podjetje, ki se že vrsto let ukvarja z razvojem in proizvodnjo na področju elektronike. Skupina usposobljenih strokovnjakov se je po dolgoletnih izkušnjah v Združenih državah Amerike, kjer so sodelovali s podjetjem Sophisticated technologies pri razvoju termo komore za vojaške in medicinske namene, odločila, da poskusi razvojno srečo tudi v Sloveniji.


Specializirani smo predvsem za elektronsko dodatno opremo avtomobilov, tovornjakov, motorjev; avtomatizacijo procesov in razvoj ter proizvodnjo specializiranih izdelkov manjših serij. Pri razvoju sodelujejo z večjimi in manjšimi podjetji kot npr. AET Tolmin, Sohpisticated technologies New York, Elektro Primorske, AJ Kogoj, Primorje Ajdovščina ... Podjetje Renault Slovenija vgrajuje njihove izdelke v nekatere nove modele njihovih vozil.

Ponujamo razvoj na področju elektronike in izdelke, ki si jih lahko ogledate na njihovi spletni strani www.tpe-elektronika.com. Vsi njihovi izdelki in storitve imajo garancijo. Potrošnikom nudijo tehnično pomoč in svetovanje strokovnjakov s področja elektrotehnike. Njihova usposobljena ekipa bo vedno prisluhnila željam in potrebam kupcev.

Kontakt:
Milojke Štrukelj 13
5250 Solkan

Telefon: 05 330 03 66
Faks: 05 330 03 67

E-pošta: info@tpe-elektronika.com
Spletna stran: www.tpe-elektronika.com