Podjetniška skupnost
VIRAS
Direktor: Ajda Zagozda

VIRAS d.o.o. je mlado dinamično podjetje, ki deluje na področju sodobne elektronike in najnovejših brezžičnih komunikacijskih sistemih. Sledimo trendom in inovativni tehnologiji, zato je naša ponudba zanimiva tako za fizične, kot pravne subjekte. Delujemo v mednarodnem okolju, uveljavlili smo se kot distributer najsodobnejše komunikacijske opreme.

 

Poslujemo pretežno preko sodobnih spletnih prodajnih poti. V naših spletnih trgovinah strankam ponujamo najsodobnejše naprave s področij:

·       Nadzorni sistemi in alarmi

·       Brezžični komunikacijski sistemi (WIFI, GSM, UMTS, 3G, 4G)

·       Antenski sistemi (klasični, sateltiski,...)

·       GSM sistemi in naprave

·       Dodatki za mobilno tehnologijo in druge interaktivne medije

·       Avdio in video naprave

·       Videostreaming

·       Sistemi za sledenje

 

Napredna tehnologija zahteva strokovnost in ažurnost v znanju, zato smo za naše stranke razvili paleto celostnih storitev povezanih z našimi produkti:

·       Načrtovanje in postavitve profesionalnih videonadzorov, tako za stanovanjske hiše in vikende, kot tudi za mala in velika podjetja.

·       Načrtovanje in izvedba elektroinštalacij in adaptacije elektroinštalacij tako v stanovanjskih objektih, kot tudi poslovnih.

·       Načrtovanje ter izvedba različnih komunikacijskih omrežij za različne potrebe in pogoje. Specializirani smo za področja z zelo slabo komunikacijsko infrastrukturo, kot je na primer: slaba GSM pokritost ali internetna nedostopnost, itd...


untitledKontakt:
Mednarodni prehod 6, Vrtojba
5290 Šempeter pri Gorici

Telefon: 041397178

E-pošta: info@viras.si
Spletna stran: www.viras.si

 


Napovednik

  Oktober 2019
NedPonTorSreČetPetSob
 12345
6789101112
131415161819
20212223242526
27293031 

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!