Poslovna orodja in knjižnica

KORISTNA POSLOVNA ORODJA ZA STARTUPE:


bizsparkpng

Globalni program za programerska startup podjetja omogoča dostop do razvojnega programskega orodja ter platforme v oblaku za oblikovanje web aplikacij in storitev. Nudi tudi tehnično podporo, poslovno izobraževanje in marketinško prepoznavnost. Primorski tehnološki park je partner programa Microsoft BizSpark. 

orodje poslovni nacrt

Učinkoviteje in enostavneje izdelajte celovit poslovni načrt za obdobje prvih 5 let. Ključna dodana vrednost je v orodju za podrobno finančno načrtovanje ter s podrobnimi napotki zelo pripomore k izdelavi kakovostnega poslovnega načrta. Business Model Canvas je preprosto orodje za razvijanje poslovnih idej po principih vitkega in agilnega podjetništva. Omogoča opis, oblikovanje, izzive ter inovacije v poslovnem modelu, da ga lahko hitreje prilagajamo in spreminjamo s pomočjo pivotov. 

validation board

Validation Board se uporablja za preverjanje zanimanja za vašo poslovno idejo na trgu. Tako lahko z malo denarja in v kratkem času hitro dobite odziv vaših ciljnih kupcev in se glede na rezultate hitro prilagodite. GRADIVA ZA VSAKEGA PODJETNIKA:


lean startup book cover 

Večina startupov ne uspe. A večina neuspehov se da preprečiti. The Lean Startup je nov pristop konstantnih inovacij, ki se ga poslužuje vse več startupov po celem svetu, ki spreminja način gradnje temeljev podjetja in zagona novih produktov.
nakup   
več...

business model generation 

Business Model Generation je praktičen in navdihujoč priročnik za vsakega, ki želi izboljšati poslovni model - ali pa ustvariti novega. Naučili se boste sistematično razumeti, oblikovati in uvesti nov poslovni model ali pa prilagoditi že obstoječega. 

book bmy 

Naučili se boste napisati ''osebne poslovne modele'', ki bodo odkrili nove načine za prilagajanje naših sposobnosti potrebam na trgu s ciljem ustvajanja nove, bolj zadovoljujoče kariernih in življenjskih možnosti. Temelji na Business Model Canvas metodologiji.
nakup   
več...

startup owner manual 

Nepogrešljiv priročnik za vsakega ustanovitelja, investitorja, podjetnika ali izobraževalca startupov, ki vključuje dognanja desetletij preučevanja, kako so zgrajeni startupi. Velik poudarek je na pridobivanju, ohranjanju in rasti strank.
nakup   
več...

LeanEntrepreneur

Nov način razmišljanja o vitkih in agilnih podjetjih, ki jih je možno uporabiti tako za vsa podjetja. Poudarek je na načinu segmentacije trga in predstavitvi Lean Entrepreneur Value Stream.
nakup    
več...


new elevator pitch 

Zakaj bi imeli samo govor, če lahko posredujete naprej tudi sporočilo? Ta knjiga vam bo pomagala na mnogih pomembnih področjih - umetnost vplivanja in prepričevanja, kako druge navdušiti za vaše ideje in pristna komunikacija (biti iskren do sebe in do poslušalcev)so le nekatere izmed njih.
nakup    
več...

nail it then scale it

Predstavljeni principi so preverjena formula za podjetniški uspeh.  Predstavljeni so vzorci in metode, ki pripeljejo nešteto tehnoloških startupov do uspeha. Podjetniki, ki jo preberejo in jo uporabijo v praksi, bodo drastično izboljšali možnost za hitrejšo izgradnjo zmagovalnega podjetja.           
nakup    
več...

gamestorming

Ta knjiga je namenjena igram, ki bodo spodbudile vašo inovativnost in kreativne, drugačne rezultate pri vašem delu. Ni razloženo samo, kako jih igrati, ampak tudi kako jih oblikovati tako, da ustrezajo vašim specifičnim delovnim ciljem. Zanimiv prikaz pozitivnega vpliva uporabe iger in vizualnega razmišljanja na delovnem mestu.           
nakup    
več...

The Fundraising Rules

Medtem ko je večina podjetnikov zelo dobra na področju podjetništva in sklepanja poslov, ne vejo zadosti o procesu zbiranja sredstev, da bi ga učinkovito upravljali. Imajo razumevanje, pamet, karizmo in voljo - znanje je manjkajoča sestavina njihovega uspeha. Knjiga vas vodi skozi celoten proces zbiranja sredstev.           
nakup    
več...

the next step

Napisana za vsakega, z ali brez podjetniških izkušenj ali usposabljanja, zagotavlja preprosta in razumljiva navodila skozi vse stopnje podjetniškega načrtovanja. Vsaka stopnja ima odgovore na ključna vprašanja, ki vam zagotovijo potreben material za poslovni načrt in pitch.   
nakup    
več...

customer dev

Vodič za iskanje prvih strank, izdelavo MVP-ja, iskanje povezave med izdelkom in trgom in izgradnjo prodajne in trženjske strategije.                           
več...
knjiga DELAJ VITKO
ASH MAURYA: DELAJ VITKO               

V navdihujoči knjigi nas Ash Maurya popelje skozi zelo natančno strategijo za doseganje »ujemanja produkta in trga« za novonastalo podjetje, ki temelji na njegovi lastni izkušnji ustvarjanja širokega niza produktov, od visokotehnoloških do netehnoloških. Ves čas gradi na idejah in konceptih inovativnih metod, kot so vitki štartnik, razvoj kupcev ter samozagon.

več...


 


Napovednik

  Avgust 2019
NedPonTorSreČetPetSob
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!