Startup Garage
StartupGarage (1)

KAJ JE STARTUP GARAGE?


Startup Garage je coworking prostor, namenjen aktivnim posameznikom in že oblikovanim skupinam, ki jim je všeč podjetništvo, a še nimajo izoblikovane poslovne ideje. Uporaba prostora je brezplačna, pridete in odidete lahko kadarkoli. Startup garaža je namenjena brainstormingu, iskanju novih idej, mreženju in medsebojnemu spoznavanju. Ko se utrne zanimiva poslovna ideja, se formira tim, ki stoji za njo, ter se loti dela - priprave poslovnega modela in kasneje načrta po najsodobnejših metodologijah, ki zmanjšajo možnost neuspeha na minimalno raven. Izdelali boste MVP (minimalno sprejemljiv produkt), se dogovorili o strategijah distribucije, trženja in dologoročnih ciljev itd.

MIT 2239
Sprostite svojo ustvarjalno energijo in zgradite dobre temelje za vaše bodoče podjetje!

Skozi proces iskanja in oblikovanja poslovne ideje pa ne boste sami! Pomagali vam bodo mentorji z znanji najsodobnejših metodologij vitkega in agilnega podjetništva. Mentorji se bodo izmenjavali, vsak bo strokovnjak z določenega področja - odvisno, kaj potrebujete! Izvajale se bodo enodnevne ali pa tudi daljše delavnice in izobraževanja, kjer vam bomo poskušali pomagati, da boste uspeli in se naučili prilagajati potrebam trga. Vsak mesec bomo tudi gostili lokalne podjetnike, ki bodo z vami pripravljeni deliti svoje znanje in izkušnje ter vam morda tako prihranili čas in razočaranje v prihodnosti.

MIT 2164
Pri iskanju in kasneje razvoju svoje podjetniške ideje nikoli niste sami - pomagali vam bodo naši mentorji in uspešni podjetniki!

In kaj je bistvo metodologij vitkega in agilnega podjetništva? Zakaj je zadnje čase toliko govora o njih? Odgovor je preprost - skozi testiranje na trgu se izognete temu, da bi razvijali in vlagali denar, čas in znanje v izdelke oz. storitve, ki jih nihče noče in jih nihče ne bi bil pripravljen kupiti.  Vitko podjetje deluje po principih vitke zagonske metodologije ("The Lean Startup") z zanko zgradi (izdelava MVP) - meri (preveri na trgu) - uči (analiza in prilagoditev MVP-ja potrebam trga). Agilno podjetje se je sposobno hitro in z lahkoto prilagoditi spremembam na trgu ter se zaveda konstantnega spreminjanja trga in njegovih potreb. Če z vitkimi zagonskimi metodologijami ugotovimo, kaj, nam agilno vodenje daje odgovore na to, kako čim učinkoviteje doseči cilj.

metodologije
S pomočjo metodologij vitkega in agilnega podjetništva so vaše možnosti za uspeh velike!"Glavni mehanik" Startup Garage:
Mitja Mikuž, Primorski tehnološki park
T: 05 393 24 50
 


Napovednik

  November 2019
NedPonTorSreČetPetSob
 12
3456789
101113141516
17181920212223
242526282930

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!