Startup vikend Nova Gorica
Startup Vikend

Zapolnili smo že vsa mesta! Vas zanima udeležba na naslednjem Startup vikendu? KAJ JE STARTUP VIKEND?Startup vikend je intenziven podjetniško-zabaven vikend, na katerem ekipe sestavljene iz študentov različnih fakultet, tekmujejo v tem, kdo bo v izjemno kratkem času, ustvaril boljši prototip oziroma poslovni model podjetja po najsodobnejših metodologijah (»d.school«, »lean startup« in »business model generation«) in ga tudi preveril na trgu.

Startup vikend Nova Gorica10
Spoznavali boste principe vitkega in agilnega podjetništva, ki lahko občutno povečajo možnosti za preživetje startupa

Za prijavo ne potrebuješ podjetniške ideje, je pa ta zaželena. Sodelujete lahko vsi, ki ste kreativni, zagnani in pripravljeni delati v timu. Če nimaš poslovne ideje, se boš priključili kateri izmed skupin in s svojimi znanji pomagal k njeni realizaciji. 

Startup vikend Nova Gorica21
Zaključni pitching poslovne ideje o spletni prodaji in dostavi potrebščin za dojenčke - tudi VI lahko postanete tako prepričljivi!

Pridobil boš praktične podjetniške veščine, od prodajanja, nastopanja, mreženja do vodenja, kadrovanja, pogajanja, in še mnogo več! Vse, kar potrebuješ danes za svoj osebni in karierni razvoj! 

Startup vikend Nova Gorica9
Mentorji so tu, da vam pomagajo pri oblikovanju odličnega poslovnega modela, hkrati pa so tudi strogi kritiki - kot bi bili vaši potencialni investitorji!

Koordinator Startup vikenda Nova Gorica:
Mitja Mikuž, Primorski tehnološki park
T: 05 393 24 50

UTRINKI S STARTUP VIKENDOV NOVA GORICA:


2 startup vikend
2. STARTUP VIKEND NOVA GORICA
4. - 6. 4. 2014
5 študentskih ekip je v enem vikendu izgradilo prototip in poslovni model svoje rešitve, ter postavilo temelje za nadaljnji razvoj idej. Tako študentje ustvarjajo svojo karierno prihodnost.


Startup vikend Nova Gorica6
1. STARTUP VIKEND NOVA GORICA
22. - 23. 11. 2013
Šest študentskih ekip je razvijalo podjetniške ideje - od lovske opreme, posredovanja pri študentskih praksah do aplikacije osebnega trenerja, od aplikacije za učenje skozi igro, spletnega portala za prodajo in dostavo plenic do nizkocenovne agencija za ekskurzije v srednjih šolah. 

 


Napovednik

  Oktober 2019
NedPonTorSreČetPetSob
 12345
6789101112
131415161819
20212223242526
27293031 

Želiš biti na tekočem z dogajanjem?
Prijavi se na E-novice!