fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Delavnica za ustanovitelje startupov: Growth Hacking Strategy Frame

16. junija, 2020 @ 13:30 - 16:30

Growth hacking je metodologija hitrega eksperimentiranja skozi različne trženjsko-prodajne kanale, različne segmente in prilagajanje produkta v namen doseganja rasti podjetja. Recept za uspeh se glasi zelo preprosto: hitreje kot boste eksperimentirali, hitreje boste rasli. Na delavnici bo Maja najprej na primerih povedala kako so podjetja našla svoje vzvode za rast, da boste dodobra razumeli kako drugačni so lahko vzvodi rasti med različnimi tipi podjetij in poslovnimi modeli. Po uvodnem delu sledita vsaj 2 uri delavniškega dela na vaših primerih.

Cilji delavnice: 

  • Opredeliti različne faze trženjsko-prodajnega lijaka za vaš produkt oziroma storitev
  • Razviti vsaj 70 idej za eksperimente, ki bodo vašemu podjetju pomagali rasti
  • Spoznati orodja za prioritizacijo eksperimentov – ICE Framework in najboljše prakse delovanja growth timov v podjetju

 

Priprava na delavnico: 

O predavateljici:

Maja Voje je strokovnjakinja za “growth hacking” marketing in digitalne transformacije, ki s pristopom “real world, real results” motivira ekipe in organizacije. Njene zgodnje dosežke sestavlja soustvarjanje “best-selling” spletnega tečaja na temo “growth hacking”, delo kot CMO v organizaciji OriginTrail med njihovim TGE (token generation event), kjer so zbrali 22 milijonov dolarjev, partnerstvo s Sean Ellis in growthhackers.com za promocijo v Evropi ter upravljanje digitalnih projektov za svetovno znana podjetja kot so Google (2014) in Rocket Internet (2015).

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

 

Podrobnosti

Datum:
16. junija, 2020
Ura:
13:30 - 16:30
Kategoriji Dogodek:
,

Prizorišče

Primorski tehnološki park
Mednarodni prehod 6
Šempeter pri Gorici, 5290
Poglej Prizorišče spletno stran

Organizator

Primorski tehnološki park
E-naslov:
Poglej Organizator spletno stran