fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Koraki do uspeha na Radiu Robin: Spintec

20. aprila, 2021 @ 11:00 - 12:00

Na valove Radia Robin se vračajo Koraki do uspeha, serija oddaj, kjer se posvečamo dobrim podjetniškim zgodbam v Goriški regiji. Oddajo soustvarjamo v Primorskem tehnološkem parku. V prvi oddaji letošnje sezone bo naš gost Goran Miškulin, direktor in večinski lastnik podjetja Spintec iz Volje Drage, ki je tudi  častni pokrovitelj tega projekta. Spintec je zgodba o uspehu, ki pa je s pandemijo doživela šok, saj delujejo na področju igralništva.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2010 in je do 2019 prosperiralo. Ukvarjajo se z razvojem in trženjem visokotehnoloških rešitev – elektronskih iger na srečo. So izrazito izvozno usmerjeno podjetje.  Tik pred izbruhom pandemije so prostore preselili v Volčjo Drago, kjer so investirali v nov objekt in širitev dejavnosti tudi na področje gostinstva oziroma trendovski lokal Noe Restaurant and Wine Bar. Tik za tem je sledil šok zaradi korona razmer, hitra streznitev in ukvarjanje z izhodno strategijo.

Z gostom se bomo pogovarjali o tem, kako najti pravo pot iz krize in kje so priložnosti za visokotehnološka podjetja. Vse to v živo,  iz Noe Restaurant and Wine Bara v Volčji Dragi. Spremljajte nas v torek, ob 11.00, na Radiu Robin.

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
20. aprila, 2021
Ura:
11:00 - 12:00
Kategorija Dogodek: