GoStartup akademija

GoStartup akademija je intenziven pospeševalniški program, kjer zagonska podjetja razvijejo temelje za hitro rast. Kako? Udeleženci bodo znanje črpali neposredno iz izkušenj uspešnih podjetnikov, ki so že prehodili to pot.

Svetovanje

Želiš tvoje podjetje premakniti na višji nivo? Tu smo, da te podpremo. Rezerviraj termin s podjetniškim svetovalcem!

GoStartup delavnice znanja

Delavnice, na katerih udeleženci z vrhunskimi predavatelji poglabljajo znanja, ki jih potrebujejo za osebno in poslovno rast: od veščin digitalnega marketinga, pisanja tekstov in odnosov z javnostmi do projektnega vodenja, prodajnih veščin in pogajanj.

There are no upcoming events at this time.

GoStartup klub

Najboljše stvari v življenju je treba deliti. To je vodilo GoStartup kluba, kjer se srečujejo podjetniki naše skupnosti. Delijo si izkušnje, rešujejo izzive, analizirajo ideje in vedno dajejo iskrene povratne informacije.

Gre tvojemu podjetju samo tako – tako?

GoStartup mentorji

Podjetniki, vključeni v GoStartup inkubator, prejmejo letno 20+ individualnih mentorskih ur. Članom omogočamo, da strateška vprašanja in razvojne izzive rešujejo s pomočjo izkušenj mentorjev, ki so to pot že prehodili. Podjetniki izberejo mentorja glede na njihove specifične izzive in panogo delovanja.

GoStartup Coworking

Podjetniki, vključeni v GoStartup inkubator, lahko eno leto delajo v coworkingu brezplačno. V produktivnem delovnem okolju tako razvijajo lastna podjetja v družbi drugih podjetnikov, z njimi delijo vsakdanjik in se povezujejo. Coworking je namenjen novemu trendu dela neodvisnih profesionalcev. Večinoma so to freelancerji, člani timov start-up podjetji ter posamezniki s specifičnimi znanji, ki lahko zaradi narave svojega dela delajo kjerkoli.

delovno mizo

dostop do hitrega interneta

možnost brezplačne uporabe sejne sobe

dostop do podjetniške in strokovne literature

Pridruži se nam in postani inkubiranec!