O nas

Naša vizija in poslanstvo.

Verjamemo v novo generacijo, ki bo s podjetnostjo ustvarila boljši jutri. Zato načrtno vlagamo v razvoj znanja mladih talentov in mladih podjetij. Skupaj gradimo dinamično startup skupnost, ki temelji na poštenosti, sodelovanju in inovativnosti. Tukaj smo, da spremenimo pravila igre. In to brez kravat!

Ekipa

Ekipa PTP je tu za vas, ki želite svoje mlado podjetje popeljati do velikih uspehov in za tiste mlade talente, ki še razvijate kompetence podjetnosti. Radi imamo izzive, kreativnost pri reševanju problemov in dobro kavo 😉

Zgodovina

Primorski tehnološki park je bil ustanovljen leta 2000. Od takrat na Goriškem ustvarja dinamičen startup ekositem; povezuje uspešna in inovativna podjetja z raziskovalno sfero ter tako ustvarja optimalne pogoje za zagon, razvoj in rast podjetij.

Evropski projekti

Naše storitve za mlade podjetnike in mlade talente so za uporabnike BREZPLAČNE, ker si sredstva prizadevamo pridobiti s pomočjo partnerstev v mednarodnih razvojnih projektih.

Mediji o nas

V Primorskem tehnološkem parku se vedno nekaj dogaja in dober glas seže v deveto vas… Preberite, kaj so o naših aktivnostih zapisali v medijih.

Primorski tehnološki park predstavil 12 novih zamisli

Primorski tehnološki park je v luči bližajoče se 20. obletnice delovanja v 2020 svoje programe za mlada podjetja strnil v GoStartup inkubator. V njem ustanovitelji mladih podjetij pridobivajo najsodobnejša znanja in gradijo povezave za hitrejšo rast in razvoj njihovih podjetij. Na prireditvi...

Dijaki na gorskem hackathonu iskali rešitve za trajnostni razvoj v Alpah

Milano, 30. novembra - Letošnje srečanje držav podpisnic strategije EU za alpsko regijo je pozornost namenilo tudi mladim in njihovim idejam za trajnostni razvoj. Dijaki so se pomerili na gorskem hackatonu, med finaliste pa se je prebila tudi Tamara Humar iz Gimnazije Jurija Vege Idrija, ki je...

Pišite nam!

Izpolnite spodnji obrazec in nam pošljite sporočilo. Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškiimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).