Poslovni prostori

Kjer podjetja uspevajo.

Primorski tehnološki park se nahaja na stičišču mest Gorica (Italija) in Nova Gorica (Slovenija). Naši prostori so locirani ob avtocesti, ki Benetke povezuje z Ljubljano, od tržaškega letališča smo oddaljeni dobrih 30 km. Zaradi strateške lokacije in sodobno urejenega okolja, se pri nas srečujejo mlada in večja podjetja iz Italije, Slovenije, širše Evrope in sveta. Želiš krepiti inovativnost in kreativnost ter se povezovati z drugimi podjetnimi posamezniki? Možnosti je več.

Coworking

Coworking je namenjen novemu trendu dela neodvisnih profesionalcev. Večinoma so to freelancerji, člani timov start-up podjetji ter posamezniki s specifičnimi znanji, ki lahko zaradi narave svojega dela delajo kjerkoli.

Pisarne in delavnice

V Primorskem tehnološkem parku je na voljo več kot 5.000 m2 neto površin, ki jih sestavljajo pisarne, delavnice, skladišča, skupni prostori, sejne sobe in predavalnice. V najem oddajamo pisarne različnih velikosti (15-100 m2).

Možno je najeti eno ali več pisarn, tudi medsebojno povezanih. Skladišča in delavnice velikosti od 100 do 450 m2 so v kletnih prostorih z enostavnim dostopom za tovornjake.

Omogočamo dostop do hitrega interneta (optika) in možnost stacionarnega telefona, v skupnih prostorih pa je na voljo free Wi-Fi. Vstop v poslovne prostore je mogoč 24/7. Pred stavbo je na voljo veliko brezplačno parkirišče.

V Primorskem tehnološkem parku se že nahaja 60 podjetij, ki zaposlujejo več kot 130 strokovnjakov. Četrtina podjetnikov in zaposlenih v Primorskem tehnološkem parku je italijanskih državljanov, zato v dnevnih pogovorih medsebojno komuniciramo v treh jezikih: slovenskem, angleškem in italijanskem.

V stavbi je tudi dnevni bar, odlično stičišče podjetnikov in zaposlenih.
Vas zanimajo prostori Primorskega tehnološkega parka?

Sejne sobe in predavalnice

V poslovni stavbi Primorskega tehnološkega parka nudimo urejene prostore za poslovna srečanja, konferenčne dogodke, seminarje, delavnice in izobraževanja. Na voljo je sejna soba za do 16 oseb, dve mali predavalnici s 66 sedeži in ena velika predavalnica s 118 sedeži. Predavalnice so opremljene s projektorjem, platnom, tablami, ozvočenjem in multimedijsko napravo. V predavalnicah in skupnih prostorih je na voljo free Wi-Fi. Lokacija je odlična tako za nacionalne kot mednarodne dogodke, saj se nahaja ob meji med Slovenijo in Italijo, ob priključku na avtocesto Ljubljana-Benetke ter v neposredni bližini centrov dveh sosednjih mest, Nove Gorice (Slovenija) in Gorice (Italija). V bližini so štiri mednarodna letališča: Benetke, Treviso, Ljubljana in Trst, slednje je oddaljeno manj kot 30 km. Pred stavbo je veliko brezplačno parkirišče.

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškiimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).