Poslovni prostori

Kjer podjetja uspevajo.

Primorski tehnološki park se nahaja na stičišču mest Gorica (Italija) in Nova Gorica (Slovenija). Naši prostori so locirani ob avtocesti, ki Benetke povezuje z Ljubljano, od tržaškega letališča smo oddaljeni dobrih 30 km. Zaradi strateške lokacije in sodobno urejenega okolja, se pri nas srečujejo mlada in večja podjetja iz Italije, Slovenije, širše Evrope in sveta. Želiš krepiti inovativnost in kreativnost ter se povezovati z drugimi podjetnimi posamezniki? Možnosti je več.

Coworking

Coworking je namenjen novemu trendu dela neodvisnih profesionalcev. Večinoma so to freelancerji, člani timov start-up podjetji ter posamezniki s specifičnimi znanji, ki lahko zaradi narave svojega dela delajo kjerkoli.

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškiimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).