fbpx

Pridružite se delavnici poslovnega bontona, ki poteka v okviru projekta Capacity2Transform. Projekt spodbuja preobrazbo kulturnih in ustvarjalnih industrij ter trajnostnega turizma v smeri zelene in digitalne tranzicije, kar povečuje konkurenčnost Srednje Evrope. Na delavnici bomo raziskovali, kako komunikacija v skladu z veljavnimi pravili poslovnega bontona pripomore k boljšim poslovnim odnosom.

Datum: 21. junij, 2024; 9:00 – 12:00

Lokacija: Primorski tehnološki park

Prijave:

Delavnico vodi Bojana Košnik Čuk, mednarodno priznana strokovnjakinja za kulturo vedenja ter poslovni in diplomatski protokol z več kot 30 leti izkušenj. Delavnica je za udeležence (podjetnike) BREZPLAČNA!

Komu je delavnica namenjena? Vabljeni podjetniki, člani startup ekip, marketing managerji in člani marketinških ekip v malih in srednjih podjetjih ter potencialni podjetniki. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami.

Program:

  • Pomen poslovnega bontona v sodobnem poslovnem svetu: Osnove dobrega vedenja in komunikacije za profesionalno sodelovanje.
  • Kulturne razlike in prilagoditev bontona v mednarodnem poslovanju: Kako upoštevati različne kulture za uspešno mednarodno sodelovanje.
  • Učinkovita uporaba komunikacijskih orodij: Digitalna orodja in tehnike za izboljšanje komunikacije in povezovanja.
  • Pravila vljudnosti in bontona med srečanji ter način izražanja mnenj: Kako ohraniti profesionalnost in spoštovanje v vseh oblikah komunikacije.
  • Kako se predstaviti in vzpostaviti stik z novimi poslovnimi partnerji: Učinkovite tehnike za vzpostavitev trajnostnih poslovnih odnosov.
  • Vloga vizitk, pravilno rokovanje in pravila oblačenja (dress code): Pomembnost prvega vtisa in pravilno vedenje.
  • Pristopi k reševanju konfliktov in komunikacijskih izzivov: Kako rešiti nesporazume in zgraditi boljše poslovno okolje.

O predavateljici Bojani Košnik Čuk

Bojana Košnik Čuk je mednarodno priznana strokovnjakinja za kulturo vedenja ter poslovni in diplomatski protokol z več kot 30 leti izkušenj. Po končanem študiju na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani je svojo poslovno pot nadaljevala v diplomaciji, izkušnje pa je pridobivala v Švici, Nemčiji, Franciji, Madžarski, Španiji in Liechtensteinu. Vodila je protokol na različnih ministrstvih in državnih inštitucijah ter izvedla preko 4000 izobraževanj. Gostovala je v številnih televizijskih in radijskih oddajah, njena knjiga “24 ur poslovnega bontona” pa je bila izjemno uspešna. V letu 2024 bo izšla njena nova knjiga “Bonton za 365 dni”.

Pridružite se nam in nadgradite svoje veščine poslovnega bontona ter prispevajte k zeleni in digitalni preobrazbi vašega podjetja!