O nas

Naša vizija in poslanstvo.

Verjamemo v novo generacijo, ki bo s podjetnostjo ustvarila boljši jutri. Zato načrtno vlagamo v razvoj znanja mladih talentov in mladih podjetij. Skupaj gradimo dinamično startup skupnost, ki temelji na poštenosti, sodelovanju in inovativnosti. Tukaj smo, da spremenimo pravila igre. In to brez kravat!

Ekipa

Ekipa PTP je tu za vas, ki želite svoje mlado podjetje popeljati do velikih uspehov in za tiste mlade talente, ki še razvijate kompetence podjetnosti. Radi imamo izzive, kreativnost pri reševanju problemov in dobro kavo 😉

Zgodovina

Primorski tehnološki park je bil ustanovljen leta 2000. Od takrat na Goriškem ustvarja dinamičen startup ekositem; povezuje uspešna in inovativna podjetja z raziskovalno sfero ter tako ustvarja optimalne pogoje za zagon, razvoj in rast podjetij.

Evropski projekti

Naše storitve za mlade podjetnike in mlade talente so za uporabnike BREZPLAČNE, ker si sredstva prizadevamo pridobiti s pomočjo partnerstev v mednarodnih razvojnih projektih.

Projekt EMBRACE

Projekt EMBRACE

European Med-Clusters Boosting Remunerative Agro-Wine Circular Economy / Vzpostavljanje krožnega...

read more
Projekt Retina

Projekt Retina

Opening research laboratories for innovative industrial applications / Odpiranje raziskovalnih...

read more
Projekt DIVA

Projekt DIVA

Razvoj inovacijskega ekosistema in verig vrednosti – podpiranje čezmejnih inovacij s pomočjo...

read more

Mediji o nas

V Primorskem tehnološkem parku se vedno nekaj dogaja in dober glas seže v deveto vas… Preberite, kaj so o naših aktivnostih zapisali v medijih.

Koraki do uspeha na Radiu Robin s PTP

Tudi letos soustvarjamo oddajo o podjetništvu na Radiu Robin. Oddaja Koraki do uspeha je na sporedu vsak torek ob 11.00. Naš prvi gost je bil Goran Novković iz Kluba slovenskih podjetnikov. Z njim smo se pogovarjali o vplivu "Koronakrize" na slovensko...

Pišite nam!

Izpolnite spodnji obrazec in nam pošljite sporočilo. Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškiimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).