GoStartup programi

Go startup inkubator Primorskega tehnološkega parka spremlja ustanovitelje mladih podjetij od prvih korakov do velikih uspehov.

GoStartup vikend

od ideje do poslovnega modela v enem vikendu

GoStartup šola

Z znanjem do uspešnega podjetja

GoStartup master

Intenzivni nadaljevalni program

GoStartup delavnice znanja

Delavnice, na katerih udeleženci z vrhunskimi predavatelji poglabljajo znanja, ki jih potrebujejo za osebno in poslovno rast: od veščin digitalnega marketinga, pisanja tekstov in odnosov z javnostmi do projektnega vodenja, prodajnih veščin in pogajanj.

GoStartup klub

Najboljše stvari v življenju je treba deliti. To je vodilo GoStartup kluba, kjer se srečujejo podjetniki naše skupnosti. Delijo si izkušnje, rešujejo izzive, analizirajo ideje in vedno dajejo iskrene povratne informacije.

Gre tvojemu podjetju samo tako – tako?

GoStartup mentorji

Podjetniki, vključeni v GoStartup inkubator, prejmejo letno 20+ individualnih mentorskih ur. Članom omogočamo, da strateška vprašanja in razvojne izzive rešujejo s pomočjo izkušenj mentorjev, ki so to pot že prehodili. Podjetniki izberejo mentorja glede na njihove specifične izzive in panogo delovanja.

GoStartup Coworking

Podjetniki, vključeni v GoStartup inkubator, lahko eno leto delajo v coworkingu brezplačno. V produktivnem delovnem okolju tako razvijajo lastna podjetja v družbi drugih podjetnikov, z njimi delijo vsakdanjik in se povezujejo. Coworking je namenjen novemu trendu dela neodvisnih profesionalcev. Večinoma so to freelancerji, člani timov start-up podjetji ter posamezniki s specifičnimi znanji, ki lahko zaradi narave svojega dela delajo kjerkoli.

delovno mizo

dostop do hitrega interneta

možnost brezplačne uporabe sejne sobe

dostop do podjetniške in strokovne literature

Pridruži se nam in postani inkubiranec!

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškiimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).