fbpx

GoStartup akademija

GoStartup akademija je intenziven pospeševalniški program, kjer zagonska podjetja razvijejo temelje za hitro rast. Kako? Udeleženci bodo znanje črpali neposredno iz izkušenj uspešnih podjetnikov, ki so že prehodili to pot.

GoStartup workshop

Delavnice, na katerih udeleženci z vrhunskimi predavatelji poglabljajo znanja, ki jih potrebujejo za osebno in poslovno rast: od veščin digitalnega marketinga, pisanja tekstov in odnosov z javnostmi do projektnega vodenja, prodajnih veščin in pogajanj.

Trenutno ni prihajajočih dogodkov.

Video Masterclass

S predavatelji GoStartup akademije smo pripravili 8 video masterclassov o tem, kako se izogniti najpogostejšim napakam v podjetništvu in katere prakse so najbolj učinkovite za hitro rast.

Vsebine omogoča Mestna občina Nova Gorica.

Andrej Peršolja

Kdo so naši kupci?

Andrej Peršolja

Pozicioniranje na trgu

Maja Voje

Katera so orodja za komuniciranje s kupci

Maja Voje

Nakupni proces

Matej Peršolja

Testiranje trga

Matej Peršolja

Pridobivanje in upravljanje sredstev za razvoj

Rok Gulič

Finance v startupu

Boško Praštalo

Poslovno mreženje

GoStartup mentorji

Podjetniki, vključeni v GoStartup inkubator, prejmejo letno 20+ individualnih mentorskih ur. Članom omogočamo, da strateška vprašanja in razvojne izzive rešujejo s pomočjo izkušenj mentorjev, ki so to pot že prehodili. Podjetniki izberejo mentorja glede na njihove specifične izzive in panogo delovanja.

Svetovanje

Želiš tvoje podjetje premakniti na višji nivo? Tu smo, da te podpremo. Rezerviraj termin s podjetniškim svetovalcem!

GoStartup klub

Najboljše stvari v življenju je treba deliti. To je vodilo GoStartup kluba, kjer se srečujejo podjetniki naše skupnosti. Delijo si izkušnje, rešujejo izzive, analizirajo ideje in vedno dajejo iskrene povratne informacije.

Gre tvojemu podjetju samo tako – tako?

GoStartup Coworking

Podjetniki, vključeni v GoStartup inkubator, lahko eno leto delajo v coworkingu brezplačno. V produktivnem delovnem okolju tako razvijajo lastna podjetja v družbi drugih podjetnikov, z njimi delijo vsakdanjik in se povezujejo. Coworking je namenjen novemu trendu dela neodvisnih profesionalcev. Večinoma so to freelancerji, člani timov start-up podjetji ter posamezniki s specifičnimi znanji, ki lahko zaradi narave svojega dela delajo kjerkoli.

delovno mizo

dostop do hitrega interneta

možnost brezplačne uporabe sejne sobe

dostop do podjetniške in strokovne literature

Vstopi v PTP Inkubator!