fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

22. Business Meetups Nova Gorica

24. septembra, 2015 @ 8:00 - 17:00

Primorski tehnološki park vas vabi na 22. Business Meetups Nova Gorica, ki bo potekal v četrtek, 24.9.2015 ob 20. uri v lokalu Cafe Gallus. Gosta večera bosta Miha Fabjan in Matej Ramuta iz start-up ekipe SmartNinja, šole programiranja in ostalih sodobnih IT veščin (digitalni marketing, grafično oblikovanje, internet stvari itd.). Ne zamudite pametnih ‘ninji’ in se udeležite večernega mreženje s Primorskim tehnološkim parkom. Vstopnine ni.

V vsakem izmed nas se skrivajo talenti, ki jih mnogokrat tradicionalni izobraževalni sistem ne prepozna. Misija SmartNinje je ljudem pomagati odkriti in razviti talente ter veščine na sodobnem IT področju. Veščine, ki ti bodo pomagale lažje najti službo – ali pa jo celo ustvariti! V ta namen organizirajo tečaje spletnega in mobilnega programiranja, grafičnega oblikovanja, projektnega managementa, digitalnega marketinga, interneta stvari (IoT) in še več.

Fantom iz start-up ekipe SmartNinja, ki so med drugim zagnali tudi Start:up Novo mesto, je glavna prioriteta odpraviti problem pomanjkanja tehničnega znanja, ki bi start-up ekipam omogočilo uresničitev idej oz. mladim lažje doprineslo preboj do kvalitetnih služb. Temu v odgovor je nastal mlad start-up, SmartNinja.

Več o ekipi SmartNinja si lahko preberete na njihovi spletni strani: smartninja.org

Business Meetups Nova Gorica so redna neformalna poslovna srečanja, ki jih organizira Primorski tehnološki park v novogoriškem lokalu Cafe Gallus z namenom izmenjave dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanja novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Business Meetups gostuje uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva.

Podrobnosti

Datum:
24. septembra, 2015
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: