fbpx

Poslovni prostori

Kjer podjetja uspevajo.

Primorski tehnološki park se nahaja na stičišču mest Gorica (Italija) in Nova Gorica (Slovenija). Naši prostori so locirani ob avtocesti, ki Benetke povezuje z Ljubljano, od tržaškega letališča smo oddaljeni dobrih 30 km. Zaradi strateške lokacije in sodobno urejenega okolja, se pri nas srečujejo mlada in večja podjetja iz Italije, Slovenije, širše Evrope in sveta. Želiš krepiti inovativnost in kreativnost ter se povezovati z drugimi podjetnimi posamezniki? Možnosti je več.

Coworking

Coworking je namenjen novemu trendu dela neodvisnih profesionalcev. Večinoma so to freelancerji, člani timov start-up podjetji ter posamezniki s specifičnimi znanji, ki lahko zaradi narave svojega dela delajo kjerkoli.

Pisarne, delavnice, skladišča

Možno je najeti eno ali več pisarn, tudi medsebojno povezanih. Skladišča in delavnice velikosti od 100 do 450 m2 so v kletnih prostorih z enostavnim dostopom za tovornjake.

  • več kot 5.000 m2 neto površin
  • pisarne različnih velikosti (15-100 m2)
  • Skladišča in delavnice velikosti od 100 do 450 m2 so v kletnih prostorih z enostavnim dostopom za tovornjake
  • dostop do hitrega interneta (optika) in stacionarni telefon
  • free Wi-Fi v skupnih prostorij
  • Vstop mogoč 24/7.
  • brezplačno parkirišče
  • mednarodno delovno okolje
  • dnevni bar

Sejne sobe in predavalnice

V poslovni stavbi Primorskega tehnološkega parka nudimo urejene prostore za poslovna srečanja, konferenčne dogodke, seminarje, delavnice in izobraževanja. Na voljo je sejna soba za do 16 oseb, dve mali predavalnici s 66 sedeži in ena velika predavalnica s 118 sedeži. Predavalnice so opremljene s projektorjem, platnom, tablami, ozvočenjem in multimedijsko napravo. V predavalnicah in skupnih prostorih je na voljo free Wi-Fi. Lokacija je odlična tako za nacionalne kot mednarodne dogodke, saj se nahaja ob meji med Slovenijo in Italijo, ob priključku na avtocesto Ljubljana-Benetke ter v neposredni bližini centrov dveh sosednjih mest, Nove Gorice (Slovenija) in Gorice (Italija). V bližini so štiri mednarodna letališča: Benetke, Treviso, Ljubljana in Trst, slednje je oddaljeno manj kot 30 km. Pred stavbo je veliko brezplačno parkirišče.

Cenik najema poslovnih prostorov

Cena najema pisarn: 8,00 EUR/m2 (za inkubirana podjetja je cena 25% nižja, tj. 6,00 EUR/m2)
Cena najema skladiščnih prostorov: 4,00 EUR/m2

Obratovalni stroški niso vključeni v ceno najema in se zaračunajo posebej.

Cene ne vključujejo davka na dodano vrednost.

 Cena najema delovnega mesta v coworking prostoru: 80,00 EUR z vključenim DDV (za inkubirana podjetja je cena 50,00 EUR z vključenim DDV)

Obratovalni stroški so že vključeni v ceno najema delovnega mesta.