fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

23. Business Meetups Nova Gorica

29. oktobra, 2015 @ 8:00 - 17:00

Vendarle nam je tudi tokrat uspelo. Vabilu se je odzval goričan Marko Filej, ki je s svojim startupom Trainers4me prepričal celo Richarda Bransona in Ano Ivanović.

Vabimo vas, da prisluhnete njegovi zgodbi na 23. Business Meetups Nova Gorica, ki bo potekal v četrtek, 29.10.2015 ob 19. uri v lokalu Cafe Gallus.

Marko nam bo zaupal, kako je od osnutka spletne strani prišel do pol-milijonske investicije. Vstopnine ni. Moderator večera je start-up mentor Primorskega tehnološkega parka, Rok Gulič.

Trainers4me.com je globalna platforma v katero je od konec februarja 2015 vključenih 1.600 trenerjev iz 41 držav in prek tri tisoč registriranih uporabnikov. Solastnica startupa je tudi trenutno 16. teniška igralka sveta, Ana Ivanović. V njihov startup je vložil ruski vlagatelj, ki živi v južni Franciji, ekipa je pridobila tudi sredstva SK75 Slovenskega podjetniškega sklada in s tem tudi lastnega podjetniškega mentorja. Preko predstavnikov iščejo stranke vse od Avstralije do Londona.

Več o Trainers4me.com si lahko ogledate na spletni strani: https://trainers4me.com/

Business Meetups Nova Gorica so redna neformalna poslovna srečanja, ki jih organizira Primorski tehnološki park v novogoriškem lokalu Cafe Gallus z namenom izmenjave dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanja novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Business Meetups gostuje uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva.

Vabljeni, po pogovoru z gostom sledi pivo ali dve.

Podrobnosti

Datum:
29. oktobra, 2015
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: