fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

26. Business Meetups Nova Gorica s primorskimi pivovarji

21. januarja, 2016 @ 8:00 - 17:00

Vas zanima, katero pivo smo Slovenci ocenili za najboljše v letu 2015? Bi radi izvedeli, kako se dva primorska pivovarja postavljata ob bok velikim pivovarskim gigantom? Primorski tehnološki park vas vabi na večerno mreženje z Anito Lozar in Matejem Peliconom iz Pivovarne Pelicon ter Andrejem Slugo in Reservoir Dogs. Vabljeni na 26. Business Meetups Nova Gorica, ki bo potekal 21.1.2015 s pričetkom ob 19. uri v lokalu Cafe Gallus v centru mesta. Moderator večera je Rok Gulič, start-up mentor. Vabljeni – vstopnine ni.

Katero pivo je bilo najboljše v letu 2015? Katera pivovarna?

Slovenski pivci smo za najboljše pivo izbrali 3th pill pivovarne Pelicon, za najboljšo pivovarno pa je bila izbrana pivovarna Reservoir Dogs. V obeh kategorijah sta drugi mesti osvojila ista pivovarja, le v obrnjenih vlogah. Pivo Starvation pivovarne Reservoir Dogs Pivovarna Pelicon je doseglo drugo mesto na lestvici piv, pivovarna Pelicon pa drugo mesto med pivovarnami.

Kaj imata ti dve pivovarni skupnega? Obe sta iz Primorske, natančneje iz Ajdovščine.

Z zmagovalnimi gosti se bomo na 26. Business Meetups Nova Gorica pogovarjali o poslovnih modelih mikropivovarjev, o tem kako si izboriti trg in se postaviti ob bok velikim pivovarskim gigantom.

 

Podrobnosti

Datum:
21. januarja, 2016
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: