fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

27# Business Meetups Nova Gorica

25. februarja, 2016 @ 8:00 - 17:00

Primorski tehnološki park vas vabi na 27. Business Meetups Nova Gorica. Z gostom Dr. Alešem Pustovrhom bomo govorili o slovenskem startup ekosistemu, ki v zadnjem času doživlja pravi razcvet in o podjetniškem pospeševalniku ABC, ki v svoj pospeševalniški program vabi že 3. generacijo podjetnikov.

Dr. Aleš Pustovrh je ekonomist ter raziskovalec inovativnosti in podjetništva. Tudi sam je podjetnik in lastnik 3 podjetij. Ima večletne izkušnje s pomočjo startup podjetjem, saj je bil med ustanovitelji COINVEST investicijske conferenceStartup Café-ja in drugih projektov za pomoč startup podjetjem. Trenutno skrbi za razvoj podjetništva na Ekonomski Fakulteti v Ljubljani ter sodeluje z italijanskim podpornim sistemom za startup podjetja.
ABC pospeševalniku je odgovoren za izvedbo programa ter povezovanje s partnerskimi pospeševalniki v Evropi in globalno ter vodi ABC Business Development Team.
Business Meetups Nova Gorica so redna neformalna poslovna srečanja, ki jih organizira Primorski tehnološki park v novogoriškem lokalu Cafe Gallus z namenom izmenjave dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanja novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Business Meetups gostuje uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva. 

Podrobnosti

Datum:
25. februarja, 2016
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: