fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

28# Business Meetups Nova Gorica | Aleš Špetič

24. marca, 2016 @ 8:00 - 17:00

Primorski tehnološki park vas vabi na 28. Business Meetups Nova Gorica. Gost večera bo Aleš Špetič iz podjetja CubeSensors. Izvedeli bomo vse s področja tako softverskih kot tudi hardverskih startupov, kakšne so razlike med njimi, kje se skrivajo pasti, ki nas čakajo in tudi ali je Slovenija vzpodbudno okolje za tovrstne projekte.

Razlika med izdelavo programske in strojne opreme je v tem, da lahko programske napake odpravljamo med razvijanjem in delom, strojna oprema pa ali dela, ali pa ne. Delati na projektu, ki vključuje proizvodnjo strojne opreme, vzame veliko več časa, pogosto pa naletimo na administrativne ovire, prestrašene vlagatelje in velika tveganja.
Na tokratnem 28. Business Meetups Nova Gorica, bomo gostili odličnega gosta Aleša Špetiča, direktorja podjetja CubeSensors, kjer izdelujejo naprave za kakovost bivanja. Nekaj časa je vodil Zemanto, enega najuspešnejših slovenskih startupov, ki je pridobilo investicijo iz tujine in se razvija na Zahodnih trgih. Od dobro podkovanega gosta, bomo izvedeli vse s področja tako softverskih kot tudi hardverskih startupov, kakšne so razlike med njimi, kje se skrivajo pasti, ki nas čakajo in tudi ali je Slovenija vzpodbudno okolje za tovrstne projekte.
Večer moderira Rok Gulič, start-up mentor Primorskega tehnološkega parka. Po pogovoru z gostom sledi neformalno mreženje med udeleženci.
Tokratni Business Meetups bo v četrtek, 24.3.2016, ob 20.00, v Caffe Gallus.
Vstopnine ni.

Podrobnosti

Datum:
24. marca, 2016
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: