fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

29. Business Meetups Nova Gorica

26. maja, 2016 @ 8:00 - 17:00

Vabljeni na 29. Business Meetups Nova Gorica, ki bo potekal v četrtek, 26.5.2016 s pričetkom ob 20. uri v lokalu Cafe Gallus v Novi Gorici. Z nami gost Tomaž Zaman, ustanovitelj podjetja Codeable in ex-freelancer. Zaupal nam bo, kako ohrnjati pravo razmerje med delom in prostim časom. Organizator dogodka: Primorski tehnološki park. Moderator pogovora: Rok Gulič, vstop prost.

Na 29. Business Meetups Nova Gorica bomo gostili Tomaža Zamana, ex-freelancerja in soustanovitelja slovensko-danskega podjetja Codeable. Tomaž Zaman si je izkušnje v programerskih vodah nabral skozi izvajanje programerskih storitev preko spletne platforme Elance. Naročniki so ga zaradi lokacije (Prekmurje, Slovenija) pogosto imeli za slabšega v primerjavi z zahodnimi kolegi. Zaradi navala poceni programerjev iz manj razvitih držav, je bil primoran spuščati ceno svojih storitev.

Kljub neugodnim okoliščinam je vztrajal, postal strokovnjak na svojem področju in prepoznal poslovno priložnost. Preko Elanca je spoznal danskega programerja in kolega Pera Esbensena, s katerim je ustanovil podjetje Codeable. Preko portala lahko posamezniki ali podjetja s celega sveta najamejo programerje, kadar potrebujejo dodatno pomoč v WordPressu. Pri vodenju mednarodne ekipe sodelavcev, se Tomaž dnevno spopada z izzivi dela na daljavo in usklajevanjem nalog v ekipi. Tomaž ni le podjetnik, temveč tudi družinski človek in oče štirih otrok, z veliko uporabnimi nasveti in izkušnjami, kako uspešno upravljati svoj čas.

Tokratni Business Meetups Nova Gorica je tematsko povezan s prvim Goriškim Jelly dogodkom (teden odprtih vrat) v coworking prostoru Bridge85, v Primorskem tehnološkem parku. Če si želite brezplačno preizkusiti delovno mesto v coworking prostoru, se prijavite na http://bit.ly/1Uc2GYN.

Podrobnosti

Datum:
26. maja, 2016
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: