fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

37. Business Meetups Nova Gorica s prvim lebdečim gramofonom na svetu

23. marca, 2017 @ 8:00 - 17:00

Vabljeni na 37. Business Meetups Nova Gorica v organizaciji Primorskega tehnološkega parka. Tokrat z nami dva gosta, Davorin Furlan in Tomaž Pegan iz podjetja Mag Lev Audio. Podjetje je s prvim lebdečim gramofonom na svetu poželo velikanski uspeh na platformi za množično financiranje Kickstarter. Gosta nam bosta zaupala, kakšni koraki sledijo po takšnem uspehu. Vidimo se 23.3.2017 ob 18.30 uri v lokalu Gallus Beer Bar v Novi Gorici. Dogodek bo moderiral Rok Gulič. Vstopnine ni. Po klepetu z gostom sledi čas za vprašanja in diskusijo ter prijetno druženje.

18.30 – 19.00 predstavitev podjetja Mag Lev Audio & podjetniških priložnosti v Primorskem tehnološkem parku
19.00 – 20.00 pogovor z gostoma
20.00 – 20.30 vprašanja in odprta diskusija

Podjetje Mag Lev Audio se lahko pohvali z izdelkom – prvim lebdečim gramofonom na svetu ”The first Levitating Turntable”.  Prvi lebdeči gramofon je oblikovalo in razvilo podjetje Topsol iz Primorskega tehnološkega parka, skupaj z oblikovalci studia Desnahemisfera (na Kickstarterju prepričali s kavno skodelico Goat Mug). Mag Lev je prvi gramofon na svetu, katerega vinilna plošča lebdi v zraku s pomočjo magnetne blazine. Gramofon po koncu predvajanja sam dvigne ročico. Funkcija obvaruje ploščo pred praskanjem, hkrati pa podaljša življenjsko dobo gramofonske glave. Gramofonu so dodane tudi nožice za ‘krožnik’, ki le-temu omogočajo, da počiva v ugasnjenem stanju. Izdelek je kombinacija futurizma in elegantnega dizajna. Mag Lev je zasnovan za vse tiste, ki cenijo visoko kakovost zvoka in modernega dizajna.

Video, s katerim je ekipa predstavila gramofon na Kickstartreju, najdete na: www.youtube.com/watch?v=se0XO3780Pg&feature=youtu.be oz. na spletni strani Mag Lev Audio: www.maglevaudio.com.

Business Meetups Nova Gorica so promocijsko motivacijski dogodki, ki se redno izvajajo v novogoriškem lokalu Gallus Beer bar z namenom identifikacije novih poslovnih idej in zagona novih podjetij s potencialom hitre rasti. Business Meetups gostije uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogoča izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Dogodek se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

Podrobnosti

Datum:
23. marca, 2017
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: