fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

39. Business Meetups Nova Gorica

25. maja, 2017 @ 8:00 - 17:00

Vabljeni na 39. Business Meetups Nova Gorica v organizaciji Primorskega tehnološkega parka. Z nami bo Aljaž Andrejaš , direktor in soustanovitelj slovensko-ameriškega start-upa Reveel. Podjetje je razvilo aplikacijo za prepoznavanje predmetov znotraj video ali tiskanih vsebin. Vidimo se 25.5.2017 ob 19.00 uri v lokalu Gallus Beer Bar v Novi Gorici. Dogodek bo moderiral Rok Gulič. Vstopnine ni. Po klepetu z gostom sledi čas za vprašanja in diskusijo ter prijetno druženje.

18.30 – 19.00 predstavitev Aljaža Andrejaša (Reveel) ter 

podjetniških priložnosti v Primorskem tehnološkem parku

19.00 – 20.00 pogovor z gostom

20.00 – 20.30 vprašanja in odprta diskusija

 

Ekipa Reveel je razpeta med Mariborom, Dallasom in San Franciscom. Slovensko-ameriški start-up je prejel dva milijona dolarjev investicije. Pravijo, da bodo z rešitvijo, ki jo ponujajo z njihovo aplikacijo, revolucionirali televizijo in oglaševanje. Vanje je vložil sklad iz Silicijeve doline. Prav Američani so bili tisti, ki so prvi opazili njihov potencial. Aplikacija uporabniku z eno potezo omogoča takojšnjo prepoznavo in nakup opaženih predmetov. Uporabnik obrne kamero mobilnega telefona proti želeni vsebini in takoj pridobi informacijo o predmetih in vsebini. Te izdelke lahko na enostaven način tudi kupi. Odpirajo povsem nov način kupovanja izdelkov oz. odkrivanja novih znamk. Reveel je sicer aktiven član mariborske start-up skupnosti. Več o Reveel na spletni strani: https://web.reveel.it/.

Business Meetups Nova Gorica so promocijsko motivacijski dogodki, ki se redno izvajajo v novogoriškem lokalu Gallus Beer bar z namenom identifikacije novih poslovnih idej in zagona novih podjetij s potencialom hitre rasti. Business Meetups gostije uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogoča izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti.

 

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Dogodek se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

 

Podrobnosti

Datum:
25. maja, 2017
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: