fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

GoStartup akademija I Delavnica 5: Pozicioniranje

20. oktobra, 2022 @ 16:00 - 19:00

Peto delavnico v sklopu GoStartup akademije bo vodil Andrej Peršolja iz podjetja Kobi. Dobimo se 20.10.2022 ob 16.00 v predavalnici N19 v Primorskem tehnološkem parku.

Program

Se kdaj vprašate, kako na vaš produkt gledajo vaše stranke? Znate svoj produkt produkt predstaviti tako, da ga bodo stranke takoj razumele? Ljudje ne kupujemo produktov, ki jih ne razumemo, zato med delavnico poskrbimo, da znamo vrednosti svojega produkta skomunicirati tako, da bodo stranke naš produkt razumele in kupile.

O predavatelju Andreju Peršolji

Andrej Peršolja je growth marketer, ki neprestano govori o pozicioniranju na trgu. Zase pravi, da živi na preseku logike in psihologije, saj analitične podatke uporablja za boljše razumevanje nakupnega obnašanja upornikov.

Je del KOBI ekipe, ki je s svojim mobilnim e-bralnikom pomagala že več kot 18.000 otrokom do tekočega branja. Hkrati veliko svojega časa nameni mentoriranju in predajanju svojega znanja mlajšim podjetnikom in early-stage start-upom.

Prijava na GoStartup akademijo 

 

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

 

Podrobnosti

Datum:
20. oktobra, 2022
Ura:
16:00 - 19:00
Kategoriji Dogodek:
,