fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

GoStartup Master: Organizacija procesov v podjetju

21. junija, 2022 @ 14:00 - 17:00

Vabimo vas na sklop delavnic GoStartup Master za napredne startupe, ki bo potekal od 16.6. do 27.6. v živo (predavalnica N19 v prvem nadstropju) v Primorskem tehnološkem parku. Delavnice so namenjene ustanoviteljem podjetij, ki generirajo več kot 100.000€ prometa na letni ravni in zaposlujejo. 

Drugo delavnico  bo vodil Andrej Guštin. Tema: Organizacija procesov v podjetju  (21.6.2022 do 14-17h)

Pri prehodu v fazo rasti podjetja je ključno, da postavimo standardne procese, ki se odvijajo tako, da je integracija novih zaposlenih enostavnejša rast proizvodnje pa veliko lažja. Na tak način se tudi zapiše znanje o postopkih in procesih, ki se navadno skriva v ključnih osebah, ki so startup razvijali do tega trenutka.

O predavatelju

Andrej Guštin je soustanovitelj več uspešnih slovenskih podjetij, ki delujejo na področju optimizacije procesov in varnih rešitev za digitalno poslovanje. Že vrsto let je aktiven v projektih prenove poslovnih procesov v zagonskih podjetjih kot strokovni svetovalec s področja poslovne analize in upravljanja poslovnih procesov.  Svoje strokovno delo usmerja predvsem v reševanje problemov pri optimizaciji in avtomatizaciji poslovnih procesov, povezanih z ustvarjanjem novih produktov, proizvodnjo in digitalizacijo, trženjem ter prodajo, vključno s poprodajnimi aktivnostmi obvladovanja reklamacij in servisa.  Andrej je že sodeloval pri več kot 100 projektih prenove poslovnih procesov, je certificiran ISO presojevalec ter ima opravljene številne tečaje, tako domače kot tuje, s področja digitalne prenove organizacij  in optimizacije poslovnih procesov. Na dosedanji poslovni poti je predaval na več kot 150 seminarjih in konferencah v Sloveniji in v tujini, redno pa sodeluje tudi kot zunanji predavatelj z Univerzo v Ljubljani in Univerzo na Primorskem ter posameznimi fakultetami.

Kot mentor je že sodeloval s podjetji, kot so VisionAnchor, I4Cube, Optiprint, Altron, Arch vitalic, Pel3o, 4D PRINT in Omisli.si.

Prijave na  do 13.6.2022.

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

 

Podrobnosti

Datum:
21. junija, 2022
Ura:
14:00 - 17:00
Kategoriji Dogodek:
,