fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

GoStartup Meetup: Meta, Tik tok in Google. Kje so priložnosti za startupe?

22. septembra, 2022 @ 18:00 - 21:00

Business meetup z Juretom Knehtlom

Plačljivi digitalni marketing je postal nuja. Kako maksimalno izkoristiti omejen budget?

Načrtujete prodor na tuje trge? Uporabite vse možnosti, ki vam jih ponujajo digitalna orodja!

Vabimo vas za GoStartup Businees Meetup z Juretom Knehtlom, ki bo 22.9.2022, ob 18.00, v Restavraciji Termika. Pogovor bo moderirala Maja Voje, mednarodna strokovnjakinja za growth hacking in digitalni marketing. 

Tema Business Meetupa:

Sreča je vedno na strani pogumnih, a tudi pametnih. Svet digitalnega marketinga NIKOLI več ne bo tak, kot smo ga poznali do leta 2020. Včasih je bilo čisto ok, da smo samo nastavili Facebook oglase in se je že nekako prodalo. Danes je konkurenca bistveno večja, tehnologije in navade kupcev so se spremenile, zato tak način ne prinese več uspeha. Posledično se moramo pristopa digitalnega marketinga lotiti drugače, bolj celostno. 

Jure je ustanovitelj podjetij WeScale in Buzzverse. V svoji karieri je s podjetji, s katerimi sodeluje, ustvaril več kot 175 milijonov evrov prihodkov od prodaje preko Meta (FB/IG) oglaševanja. Je eden največjih legend digitalnega marketinga v regiji, svoje znanje pa redno deli tudi na mednarodnih podcastih in mastermindih.

Na Business meetupu bo Jure s primeri, številkami in na uporaben način razložil, kako podjetja še vedno lahko najdejo ključ do dobre prodaje, odpiranja novih trgov, lansiranja novih produktov in širjenega poslovanja s kombinacijo kanalov Meta (FB/IG), TikTok in Google oglasi. Pogovorili pa se bomo tudi o tem, kako raste dejavnost storitvenih podjetij. 

 

Na Business meetupu podrobneje predstavimo tudi GoStartup akademijo 2022! 

Kdo je Jure Knehtl, gost Business Meetupa?

Jure Knehtl je ustanovitelj in CEO butične marketinške agencije WeScale in so-ustanovitelj agencije Buzzverze.

V svetu marketinga je aktiven že več kot osem let. V tem času je najprej delal v agenciji Bsmart Performance Agency za učinkovitostni marketing, nato je imel tri leta svojo agencijo AdStar za učinkovitostni marketing, ki se je specializirala za to, kako pomagati slovenskim podjetjem prodreti v tujino, potem pa je v najhitreje rastočem slovenskem podjetju na področju e-trgovine HS Plus vodil marketing od začetka pa do trenutka, ko so dosegli 50 milijonov evrov prihodka.

WeScale je ustanovil leta 2020, ker je želel vzpostavili hibrid med tipično agencijo za učinkovitostni marketing in ekipo marketinga znotraj hiše (oz. oddelek inhouse marketinga). Danes je v ekipi WeScale zaposlenih 28 marketing specialistov, ki pod Juretovim vodstvom pomagajo strankam do milijonskih prihodkov.

Jure je s svojim znanjem investiral že več kot 40 milijon € v META oglaševanje in s tem stranke popeljal do več kot 175 milijonov prihodka.

Modaratorka Business Meetupa:Maja Voje


Pogovor vodi Maja Voje, ki je mednarodna strokovnjakinja za strategije rasti, voditeljica podcastov Reneseansa in ProductLed podcast ter naj mentorica startup skupnosti leta 2021. Je tudi soustanoviteljica skupnosti Growth Hacking Slovenia, ki šteje 7000 članov. 

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

 

Podrobnosti

Datum:
22. septembra, 2022
Ura:
18:00 - 21:00
Kategoriji Dogodek:
,

Prizorišče

gostilna termika

Prijave za ta dogodek niso več možne.