fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

GoStartup Workshop: Google Analytics & Google Adwords

8. junija, 2022 @ 9:00 - 16:00

Vabimo vas na delavnici Google Analytics in Google Adwords z Markom Penkom, ki bo 8.6.2022 od 9.00 do 12.00 (prva delavnica) in nadaljevanje od 13.00 do 16.00 (druga delavnica).

Program

  • Spoznajte in uporabite Google Ads oglaševalske platforme za ustvarjanje poslovnih rezultatov
  • Odkrijte poslovni potencial na iskalniku Google ter raziščite ključne besede, ki jih potencialne stranke uporabljajo
  • Pripravite oglaševanje za prikazovanje oglasov na iskalniku Google, da učinkovito pridobivate potencialne stranke
  • Priprava učinkovitih oglasov za iskalnik Google, ki pritegnejo pozornost potencialnih strank
  • Ustvarite zanimanje po produktu ali storitvi s pomočjo Google prikaznega oglaševanja (Google Display) ter video oglaševanja na YouTubu
  • Spoznajte, kako učinkoviti pripraviti obogatene oglasne kreative (bannerje in videje) za osveščanje ter prodajo ciljni skupini
  • Naučite se meriti uspešnost doseganja poslovnih reultatov ter nastavitev ciljev znotraj brezplačnega orodja za spletno analitiko Google Analytics
  • Naučite se pravilno interpretirati podatke spletne analitike in jih uporabiti za optimizacijo poslovnih rezultatov

O predavatelju

Marko je priznani strokovnjak s področja spletnega marketinga in eden od dveh Google Ads Certificiranih Trenerjev v Sloveniji. Po izobrazbi je univ. dipl. ekonomist z več kot 15 letnimi izkušnjami iz direktnega marketinga in prodaje ter vodenjem več milijonov vrednega letnega oglaševalskega proračuna v 21 državah CEE regije.

V preteklosti je bil zaposlen pri podjetju Studio Moderna, ker je vodil oddelek za mednarodno spletno oglaševanje ter kot vodja strateškega razvoja kupcev. Veliko izkušenj ima tudi s svetovanjem hitro rastočim podjetjem, tako doma kot v tujini, kjer izobražuje njihove marketinške ekipe o pripravi in izvedbi marketinških strategij ter prodaje.

Marko je solastnik in direktor podjetja APG Performance, ki skupaj z ekipo specialistov za spletni marketing, pomaga blagovnim znamkam razvijati spletno prodajo na mednarodnih trgih v EU ter ZDA.

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
8. junija, 2022
Ura:
9:00 - 16:00
Kategoriji Dogodek:
,

Prijave za ta dogodek niso več možne.